• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pulbere uscată

Îngrășămintele uscate reprezintă o grupă versatilă de nutrienți pentru plante. Aceste îngrășăminte minerale ușor de aplicat, concepute pentru răspândire, sunt esențiale pentru grădinarii de acasă și proprietarii de parcele. Îngrășămintele uscate oferă o creștere nutritivă imediată plantelor, lucrand mult mai rapid decât compostul și gunoiul de grajd.

Mulți începători în grădinărit evită această categorie din teama supraîngrășării, dar astfel de preocupări sunt nefondate. Noi procurăm cele mai bune îngrășăminte de la furnizori de încredere, adaptate diferitelor nevoi ale plantelor și însoțite de instrucțiuni detaliate de utilizare. Urmând aceste ghiduri, vă asigurați că nu veți supraîngrășa grădina.

Dar nu se oprește aici! Magazinul nostru online oferă produse de înaltă calitate cu efecte de lungă durată, asigurând o nutriție îndelungată pentru culturile dumneavoastră. Sunteți încă nesigur? Explorați selecția noastră. Avem îngrășăminte uscate de la mărci precum Agrecol, Biopon, Natura, Planta, Substral, Sumin, Target, Zielony Dom și altele.

Vă întrebați unde puteți găsi îngrășăminte minerale și organice granulate? Nu căutați mai departe. Oferim o gamă de dimensiuni în saci și cutii. Recomandările noastre includ îngrășăminte esențiale pentru livezi și grădini, precum Hortifoska (un amestec de fosfor și potasiu), Îngrășământ Tomate, Căpșuni, și Plante Aromatice cu Efect Prolongat, Îngrășământ pentru Trandafiri cu Micronutrienți, Îngrășământ pentru Afine, Îngrășământ pentru Buxus, Îngrășământ pentru Tuia, Îngrășământ pentru Plante Bulboase cu Micronutrienți, și versatilul Extra Osmocote. Oferim, de asemenea, dolomit, nitră, nitră de amoniu, nitrat de potasiu și îngrășăminte uscate YaraMila Complex fără cloruri la prețuri competitive.

Vă invităm să explorați gama noastră extinsă și să cumpărați cu încredere, susținută de garanția noastră de satisfacție. Încercați-ne!

39.71 leu