• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pulbere uscată

Îngrășămintele uscate constituie un grup universal pentru hrana plantelor. Îngrășămintele minerale ușor de aplicat cu performanță extinsă, destinate difuzării, sunt cele mai importante produse din arsenalul grădinarilor de casă și al proprietarilor de loturi. Îngrășămintele uscate, sub formă de pulbere, oferă plantelor un impuls nutrițional imediat, prin urmare funcționează mult mai rapid decât compostul și gunoiul de grajd.

Începătorii de grădină evită adesea să folosească acest grup de îngrășăminte, deoarece se tem de fertilizarea excesivă, totuși aceste griji sunt neîntemeiate. Oferim cele mai bune îngrășăminte disponibile de la furnizori dovediți, pregătiți în funcție de nevoile diferitelor plante și echipați cu instrucțiuni detaliate de dozare. Nu veți fertiliza niciodată grădina dvs. dacă urmați aceste linii directoare.

Nu este de departe totul! Produsele de calitate premium disponibile în magazinul nostru online afișează performanțe extinse și vă vor permite să vă hrăniți culturile pentru o lungă perioadă de timp. Mai aveți îndoieli cu privire la asta? Verifică-i. Oferta noastră cuprinde îngrășăminte uscate de la Agrecol, Biopon, Natura, Planta, Substral, Sumin, Target, Zielony Dom și alți producători.

Încă nu sunteți sigur de unde să cumpărați îngrășăminte minerale și organice granulate? Le veți găsi aici - în pungi și cutii de diferite dimensiuni. Recomandăm, printre altele, îngrășămintele necesare în livezi și grădini - cum ar fi Hortifoska (îngrășământ fosfor-potasiu pentru plantele de grădină), îngrășământ de lungă durată cu roșii, castraveți și plante, îngrășământ cu trandafiri cu micronutrienți, îngrășământ cu afine, buș Îngrășăminte, îngrășăminte Thuja, îngrășăminte pentru plante cu microelemente, îngrășăminte multifuncționale Extra Osmocote pentru utilizare în grădină, acasă și pe balcon, precum și nenumărate alte produse excelente. Dolomitul, salpetrul, salpetrul de amoniu, azotatul de potasiu și cele mai bune îngrășăminte disponibile în prezent fără cloruri uscate din gama YaraMila Complex pot fi obținute la prețuri avantajoase în magazinul nostru online.

Vă invităm cu drag să aflați mai multe despre oferta noastră vastă și să vă oferim șansa de a face cumpărături cu o garanție de satisfacție! Încercați-ne!

Îngrășământ organic BIO Eco balance - Compo® - 50 g - -10%
15.56 leu 17.28 leu
Îngrășământ cu lavandă - Câmp violet - Target® - 150 g - -10%
27.56 leu 30.62 leu
Nitrochalk - îngrășământ nitrat - Ogród-Start® - 2 kg - -10%
30.22 leu 33.58 leu
Dolomit la sol - 5 kg - -10%
31.09 leu 34.54 leu
Îngrășământ hortensie - Target® - 1 kg - -10%
32.78 leu 36.42 leu
Îngrășământ pentru plante perene - Sumin - 1 kg - -10%
33.12 leu 36.80 leu
Îngrășământ pentru șangă și erică - Sumin - 1 kg - -10%
33.12 leu 36.80 leu