• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödselmedel för torrpulver

Torrdüngmedel utgör en allsidig grupp växtnäringsämnen. Dessa lättanvända mineralgödselmedel, avsedda för spridning, är avgörande för hemträdgårdsmästare och kolonilottsinnehavare. Torrdüngmedel ger omedelbar näringsboost till växter, vilket fungerar mycket snabbare än kompost och gödsel.

Många trädgårdsnybörjare undviker denna kategori av rädsla för övergödning, men sådana farhågor är obefogade. Vi källar de finaste gödselmedlen från pålitliga leverantörer, skräddarsydda för olika växtbehov och åtföljda av detaljerade bruksanvisningar. Genom att följa dessa riktlinjer säkerställer du att du inte övergöder din trädgård.

Men det finns mer! Vår onlinebutik har produkter av hög kvalitet med långvariga effekter, vilket garanterar långvarig näring för dina grödor. Fortfarande osäker? Utforska vårt urval. Vi har torrdüngmedel från varumärken som Agrecol, Biopon, Natura, Planta, Substral, Sumin, Target, Zielony Dom och mer.

Funderar du på var du kan hitta granulerade mineral- och organiska gödselmedel? Sök inte längre. Vi erbjuder olika storlekar i påsar och lådor. Våra rekommendationer inkluderar grundläggande gödselmedel för fruktträdgårdar och trädgårdar, som Hortifoska (en blandning av fosfor och kalium), Långvarig Tomat-, Gurka- och Örtgödsel, Rosgödsel med Mikronäringsämnen, Blåbärsgödsel, Buxbomsgödsel, Tujagödsel, Lökgödsel med Mikronäringsämnen och den mångsidiga Extra Osmocote. Vi erbjuder också dolomit, salpeter, ammoniumsalpeter, kaliumnitrat och det högt betygsatta YaraMila Complex torr kloridfri gödsel till konkurrenskraftiga priser.

Vi bjuder in dig att utforska vårt omfattande sortiment och handla med förtroende, med stöd av vår nöjdhetsgaranti. Prova oss!

99.26 kr
105.29 kr
107.38 kr
110.00 kr
111.18 kr
111.18 kr