• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kuivajauhelannoitteet

Kuiva lannoitteet muodostavat monipuolisen ryhmän kasvien ravinteita. Nämä helposti levitettävät mineraalilannoitteet on suunniteltu levitykseen ja ne ovat välttämättömiä kotipuutarhureille ja tontinomistajille. Kuiva lannoitteet tarjoavat kasveille välittömän ravinnollisen potkun, toimien paljon nopeammin kuin komposti ja lanta.

Monet aloittelevat puutarhurit välttävät tätä luokkaa peläten liiallista lannoitusta, mutta tällaiset huolenaiheet ovat perusteettomia. Hankimme parhaat lannoitteet luotettavilta toimittajilta, jotka on räätälöity erilaisiin kasvien tarpeisiin ja niihin liittyy yksityiskohtaiset käyttöohjeet. Näiden ohjeiden noudattaminen varmistaa, ettet ylilannoita puutarhaasi.

Mutta siinä ei vielä kaikki! Verkkokauppamme tarjoaa korkealaatuisia tuotteita pitkäaikaisilla vaikutuksilla, mikä varmistaa pitkäaikaisen ravinnon kasveillesi. Oletko edelleen epävarma? Tutustu valikoimaamme. Meillä on kuivia lannoitteita merkeiltä kuten Agrecol, Biopon, Natura, Planta, Substral, Sumin, Target, Zielony Dom ja muita.

Mietitkö, mistä löydät rakeisia mineraali- ja orgaanisia lannoitteita? Älä etsi pidemmälle. Tarjoamme erikokoisia pusseja ja laatikoita. Suosituksemme sisältävät olennaiset lannoitteet hedelmätarhoille ja puutarhoille, kuten Hortifoska (fosfori-kalium-seos), Pitkävaikutteinen Tomaatti-, Kurkku- ja Yrttilannoite, Ruusulannoite Mikroravinteilla, Mustikkalannoite, Buxus-lannoite, Tuijalannoite, Sipulikasvilannoite Mikroravinteilla ja monipuolisen Extra Osmocote. Tarjoamme myös dolomiittia, salpietaria, ammoniumsalpietaria, kaliumnitraattia ja korkealle arvostettuja YaraMila Complex -kuivalannoitteita kilpailukykyisin hinnoin.

Kutsuamme sinut tutustumaan laajaan valikoimaamme ja ostamaan luottavaisin mielin, tyytyväisyystakuullamme varustettuna. Kokeile meitä!

8.44
9.35