• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lapiot, lapiot ja laastit

Luotettavat lapiot, lapio ja kottikärryt ovat välttämättömiä työkaluja puutarhassa ympäri vuoden. Jos mietit, miten valita se, joka palvelee parhaiten tarpeitasi, meillä on vastaukset!

Garden Seeds Market tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lapiota, lapiota ja kottikärryjä kaikkiin puutarhatarpeisiisi. Olipa tarpeen uusi työkalu maanmuokkaukseen tai puiden istuttamiseen, harkitse 190 mm:n kuviollista puutarhalapiota 90 cm:n puisella kahvalla. Tämän työkalun erityisesti muotoiltu työosa on suunniteltu helpottamaan kovan maan läpäisyä, ja se on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä, mikä tekee siitä kestävän korroosiota ja muodonmuutoksia vastaan. Tämä monipuolinen työkalu on saatavilla edulliseen hintaan tässä kategoriassa. Jos tarvitset vahvan lapiota teräskahvalla, suosittelemme Fiskars-merkin Terävää massiivista lapiota tai tunnetun CELLFAST-merkin Suoraa ERGO-lapiota. Tämä alakategoria sisältää myös kestäviä hiili-, hiekka- ja lannanlapiota, jotka voivat auttaa sinua käsittelemään raskaita kuormia. Harkitse hiililapiota itse tehdyllä metallikahvalla tai hiekkalapiota 100 cm:n T-kahvalla. Nämä laadukkaat työkalut leveine päineen takaavat nopean ja tehokkaan työn. Jos tarvitset pienempiä lapioita uudelleenistuttamiseen ja uusien kasvien istuttamiseen, tutustu PASTEL CELLFAST -tuotevalikoimaamme. PASTEL kapea lapio kätevällä kahvalla takaa mukavan työskentelykokemuksen. Sama pätee Fiskarsin Lucy-käsilapioon ja QuikFit-lapioon.

Kuten näet, valikoimamme on todella laaja ja monipuolinen. Voimme toimittaa sinulle lapioita, lapiota ja kottikärryjä, joita tarvitaan kaikenlaisiin puutarhatöihin. Katso vain, mitä meillä on tarjolla. Tuotekuvat kuvaavat tarkasti tuotteiden ulkonäköä, kun taas kuvaukset tarjoavat yksityiskohtaisia tietoja tiettyjen mallien ominaisuuksista. Kutsu sinut tutustumaan niihin, ja toivotamme sinulle miellyttäviä ostoksia!