• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Spadar och murslevar

Spadar, spadar och kultar är väsentliga verktyg i trädgården året runt. Om du undrar hur du väljer den som bäst uppfyller dina behov, har vi svaren för dig!

Garden Seeds Market erbjuder ett brett och varierat utbud av spadar, spadar och kultar för alla dina trädgårdsbehov. Oavsett om du behöver ett nytt verktyg för att hacka jord längs kanterna eller gräva hål för att plantera träd, bör du överväga vår 190 mm-slitna trädgårdsspad med ett 90 cm trähandtag. Den särskilt profilerade arbetsdelen av detta verktyg är utformad för att enkelt tränga igenom hård jord, och den är tillverkad av pulverlackerat stål, vilket gör den motståndskraftig mot korrosion och deformation. Detta mångsidiga verktyg är tillgängligt till ett överkomligt pris i denna kategori. Om du letar efter en stadig spade med ett stålhandtag rekommenderar vi Sharpened Solid Spade från det pålitliga varumärket Fiskars eller Straight ERGO Spade från det välkända varumärket CELLFAST. Denna underkategori inkluderar också tåliga kol, sand och strösand som kan hjälpa dig att hantera tunga laster. Överväg kolspaden med ett DIY-metallhandtag eller sandskyffeln med ett 100 cm T-handtag. Dessa högkvalitativa verktyg med breda huvuden säkerställer snabbt och effektivt arbete. Om du behöver mindre kultar för omplantering och plantering av nya växter, utforska vår PASTEL CELLFAST-linje. PASTEL Narrow Trowel med ett bekvämt handtag garanterar en bekväm arbetsupplevelse. Samma gäller för Lucy Hand Trowel och QuikFit Trowel från Fiskars.

Som du kan se är vårt urval verkligen brett och varierat. Vi har ett omfattande utbud av spadar, spadar och kultar för att hantera alla dina trädgårdsuppgifter. Ta en stund att utforska vad vi har för dig. Våra produktbilder återspeglar noggrant utseendet på produkterna, medan beskrivningarna ger detaljerad information om specifika modeller. Vi inbjuder dig att bläddra igenom dem och önskar dig en trevlig shoppingupplevelse!