• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Hârleț, lopeți și mistrii

Spade și lopeți vin la îndemână în grădină tot anul. Dacă vă întrebați, cum să o alegeți pe cea care și-ar servi cel mai bine scopul, iată răspunsurile!

Piața de semințe de grădină oferă o selecție largă și diversă de pete și lopeți pentru toate ocaziile. Dacă aveți nevoie de un nou instrument pentru a acoperi solul pe margini și să săpați găuri pentru plantarea copacilor, comandați spada de grădină cu o mâner din lemn de 90 cm. Partea de lucru a instrumentului propus a fost special profilată pentru a conduce prin sol dur, a și, din moment ce a fost realizată din oțel acoperit cu pulbere, este rezistentă la coroziune și deformare. Acest instrument de scop general este disponibil la un preț accesibil aici. Dacă sunteți în căutarea unei palete rezistente, cu mâner din oțel, vă recomandăm o paletă Sharpened Solid de la marca Fiskars indispensabilă sau cea dreaptă ERGO a mărcii renumite CELLFAST. Această subcategorie cuprinde, de asemenea, cărbune, nisip, lopeți durabile, care ar putea să vă ajute să prelucreze alte sarcini grele. Comandați lopata de cărbune cu mânerul metalic DIY sau lopata de nisip cu mânerul de 100 cm T. Aceste instrumente de înaltă calitate, cu capete largi, asigură o muncă rapidă și eficientă. În cazul în care căutați mistrii mai mici pentru transplantarea și plantarea de plante noi, aruncați o privire la linia noastră PASTEL CELLFAST. Mistria îngustă PASTEL cu mâner la îndemână asigură un confort ridicat la muncă. Același lucru este valabil și pentru mistria Lucy și mistria QuikFit de la Fiskars.

După cum vedeți, oferta noastră este într-adevăr largă și diversă. Vă putem furniza spade, lopeți și mistrie necesare pentru a efectua tot felul de activități de grădinărit. Vezi doar ce avem în magazin pentru tine. Imaginile produsului reflectă aspectul real al produselor, în timp ce descrierile oferă informații detaliate despre anumite modele. Simțiți-vă invitați să răsfoiți prin ele și vă dorim o excursie plăcută la cumpărături!