Spader, spader og sparkler

Spader, spader og triller er essensielle verktøy i hagen hele året. Hvis du lurer på hvordan du velger den som best vil tjene dine behov, har vi svarene for deg!

Garden Seeds Market tilbyr et bredt og variert utvalg av spader, spader og triller for alle dine hagebehov. Enten du trenger et nytt verktøy for å høye jorden langs grensene eller grave hull for planting av trær, bør du vurdere vår 190 mm-trådete Hagespade med et 90 cm trehåndtak. Den spesielt profilerte arbeidsdelen av dette verktøyet er designet for å enkelt trenge gjennom hard jord, og den er laget av pulverlakkert stål, noe som gjør den motstandsdyktig mot korrosjon og deformasjon. Dette allsidige verktøyet er tilgjengelig til en overkommelig pris i denne kategorien. Hvis du leter etter en solid spade med stålhåndtak, anbefaler vi den skarpe, massive spaden fra det pålitelige merket Fiskars eller den rette ERGO-spaden fra det anerkjente CELLFAST-merket. Denne underkategorien inkluderer også holdbare kull-, sand- og møkkaspader som kan hjelpe deg med å håndtere tunge laster. Vurder Kullspaden med et DIY metallhåndtak eller Sandskuffen med et 100 cm T-håndtak. Disse kvalitetsverktøyene med brede hoder sikrer rask og effektiv arbeid. Hvis du trenger mindre triller for ompotting og planting av nye planter, kan du se på vår PASTEL CELLFAST-linje. Den smale PASTEL-trillen med et hendig håndtak gir høy arbeidskomfort. Det samme gjelder for Lucy handtrille og QuikFit trille fra Fiskars.

Som du kan se, er vårt tilbud virkelig bredt og variert. Vi kan levere deg spader, spader og triller som trengs for å utføre alle slags hageoppgaver. Bare se hva vi har på lager for deg. Produktbildene gjenspeiler nøyaktig utseendet til produktene, mens beskrivelsene gir detaljert informasjon om spesifikke modeller. Vi inviterer deg til å bla gjennom dem, og vi ønsker deg en hyggelig shoppingopplevelse!