• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Ásók, lapátok és ültetőkanalak

A pikk és a lapátok egész évben hasznosak a kertben. Ha kíváncsi, hogyan válasszuk ki azt, amelyik legjobban szolgálná a célját, íme a válaszok!

A Kerti magmagpiac széles és változatos választékot kínál az ásók és lapátok minden alkalomra. Ha új szerszámra van szüksége a talaj felkavarásához és a fák ültetéséhez szükséges lyukak ásásához, rendelje meg az alacsony, 190 mm-es mintázatú Kerti ásót 90 cm-es fa nyéllel. A javasolt szerszám működő részét kifejezetten úgy alakították ki, hogy áthaladjon a kemény talajon, és mivel poralapú acélból készül, ellenáll a korróziónak és deformálódik. Ez az általános célú eszköz elérhető áron elérhető itt. Ha egy acél fogantyúval ellátott erős ásót keres, akkor a nélkülözhetetlen Fiskars márkanévhez tartozó élezett szilárd ásót vagy a híres CELLFAST márkájú Straight ERGO ásót ajánljuk. Ez az alkategória magában foglalja a tartós szén-, homok-, alom-lapátokat is, amelyek más nehéz teher megkönnyítéséhez is segíthetnek. Rendelje meg a szén lapátot a barkácskocsi fém fogantyújával, vagy a homoklapátot a 100 cm-es T fogantyúval. Ezek a magas fejű, széles fejű szerszámok gyors és hatékony munkát biztosítanak. Ha kevesebb simítóval szeretne új növényeket átültetni és ültetni, akkor tekintse meg a PASTEL CELLFAST sorozatot. A praktikus fogantyúval ellátott keskeny simítóval a PASTEL biztosítja a magas munka kényelmet. Ugyanez vonatkozik a Luciska kéz simítóval és a Fiskars QuikFit simítóval.

Mint láthatja, kínálatunk valóban széles és változatos. Mindenféle kertészeti munkához szükséges ásót, lapátot és simítóval szállítunk. Csak nézd meg, mit tárolunk az Ön számára. A termékképek tükrözik a termékek tényleges megjelenését, míg a leírások részletes információkat tartalmaznak az egyes modellekről. Érdemes meglátogatni őket, és kellemes vásárlási utat kívánunk Önnek!