• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kerti Ásók és Lapátok

Ásók, lapátok és kis kertgerebek az év minden szakában elengedhetetlen eszközök a kertben. Ha azt kérdezed, hogyan válaszd ki azt, amelyik legjobban megfelel az igényeidnek, itt vannak a válaszok!

A Garden Seeds Market széles és változatos választékot kínál ásókból, lapátokból és kis kertgerekekből minden kertészeti igényed kielégítésére. Legyen szükséged új eszközre a kertészeti területek földjének megforgatásához, vagy lyukak ásásához fák ültetéséhez, fontold meg a 190 mm-es bordázott kertész ásót egy 90 cm hosszú fa nyelettel. Az eszköz különlegesen profilált munkarésze kemény talajban való könnyű ásást tesz lehetővé, és porfestett acélból készült, ami ellenáll a korróziónak és a deformációnak. Ez a sokoldalú eszköz megfizethető áron elérhető ebben a kategóriában. Ha erős lapátot keresel acél nyelemmel, ajánljuk a megbízható Fiskars márka hegyes, masszív ásóját vagy a híres CELLFAST márka egyenes ERGO ásóját. Ez a alkategória tartalmaz továbbá tartós szén, homok és salaklapátokat is, amelyek segíthetnek neked a nehéz terhek kezelésében. Fontold meg a saját készítésű fém nyeles Szénlapátot vagy a 100 cm hosszú T nyeles Homoklapátot. Ezek a magas minőségű eszközök széles fejeikkel gyors és hatékony munkavégzést biztosítanak. Ha kisebb kertgerebeket keresel átültetéshez és új növények ültetéséhez, nézd meg a PASTEL CELLFAST sorozatunkat. A PASTEL keskeny kertgerenda praktikus nyele magas munkakényelmet biztosít. Ugyanez vonatkozik a Fiskars Lucy kézi kertgerebére és a QuikFit kertgerebére is.

Láthatod, hogy kínálatunk valóban széles és változatos. Mindenféle kertészeti feladathoz szükséges ásókat, lapátokat és kis kertgerekeket szállíthatunk neked. Nézd meg, mit kínálunk neked. A termékfotók valósághűen mutatják be a termékek kinézetét, míg a leírások részletes információkat nyújtanak az egyes modellekről. Várunk, hogy böngészd őket, és kellemes vásárlást kívánunk!