• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Schoppen, schoppen en troffels

Spades, schoppen en troffels zijn essentiële gereedschappen in de tuin het hele jaar door. Als je je afvraagt hoe je degene kunt kiezen die het beste aan je behoeften voldoet, hebben we de antwoorden voor je!

Garden Seeds Market biedt een breed en gevarieerd assortiment van spades, schoppen en troffels voor al je tuinbehoeften. Of je nu een nieuw gereedschap nodig hebt om de grond langs de randen om te spitten of gaten te graven voor het planten van bomen, overweeg onze 190 mm-getande Tuinspade met een houten handvat van 90 cm. Het speciaal geprofileerde werkgedeelte van dit gereedschap is ontworpen om gemakkelijk door harde grond te dringen, en het is gemaakt van poedergecoat staal, wat het bestand maakt tegen corrosie en vervorming. Dit veelzijdige gereedschap is verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs in deze categorie. Als je op zoek bent naar een stevige schop met een stalen handvat, raden we de Scherpe Massieve Schop van het betrouwbare merk Fiskars aan of de Rechte ERGO Schop van het gerenommeerde merk CELLFAST. Deze subcategorie omvat ook duurzame kolen-, zand- en mestschoppen die je kunnen helpen bij het hanteren van zware lasten. Overweeg de Koolschop met een DIY metalen handvat of de Zandschop met een 100 cm T-handvat. Deze hoogwaardige gereedschappen met brede koppen zorgen voor snel en efficiënt werk. Als je kleinere troffels nodig hebt voor het verplanten en planten van nieuwe planten, bekijk dan onze PASTEL CELLFAST-lijn. De PASTEL Smalle Troffel met een handige handgreep zorgt voor comfortabel werken. Hetzelfde geldt voor de Lucy Handtroffel en de QuikFit Troffel van Fiskars.

Zoals je kunt zien, is ons assortiment inderdaad breed en gevarieerd. We kunnen je voorzien van spades, schoppen en troffels die nodig zijn voor allerlei tuinklussen. Bekijk gewoon wat we voor je hebben. De productafbeeldingen tonen nauwkeurig de uitstraling van de producten, terwijl de beschrijvingen gedetailleerde informatie bieden over specifieke modellen. We nodigen je uit om ze door te bladeren en we wensen je een plezierige winkelervaring toe!