• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Schoppen, schoppen en troffels

Schoppen en scheppen komen het hele jaar door van pas in de tuin. Als u zich afvraagt hoe u degene kunt kiezen die het beste bij zijn doel past, volgen hier de antwoorden!

Garden Seeds Market biedt een brede en diverse selectie schoppen en schoppen voor alle gelegenheden. Als u een nieuw gereedschap nodig heeft om grond op randen te schoffelen en gaten te graven voor het planten van bomen, bestel dan de lage 190 mm betegelde tuinspade met een houten handvat van 90 cm. Het werkende deel van het voorgestelde gereedschap is speciaal geprofileerd om door harde grond te rijden, en aangezien het is gemaakt van gepoedercoat staal, is het bestand tegen corrosie en vervorming. Deze tool voor algemeen gebruik is hier tegen een betaalbare prijs verkrijgbaar. Als je op zoek bent naar een stevige spade met een stalen handvat, raden we de Sharpened Solid spade van het onmisbare merk Fiskars aan of de Straight ERGO spade van het bekende merk CELLFAST. Deze subcategorie omvat ook duurzame kolen, zand, strooiselscheppen die u ook kunnen helpen bij het scheppen van andere zware ladingen. Bestel de kolen schep met het zelfgemaakte metalen handvat of de zandschop met het 100 cm T handvat. Deze hoogwaardige gereedschappen met brede koppen zorgen voor snel en efficiënt werken. Mocht u op zoek zijn naar kleinere troffels voor het verplanten en planten van nieuwe planten, kijk dan eens naar onze PASTEL CELLFAST-lijn. De PASTEL smalle troffel met een handig handvat zorgt voor een hoog werkcomfort. Hetzelfde geldt voor de Lucy-handtroffel en QuikFit-troffel van Fiskars.

Zoals u kunt zien, is ons aanbod inderdaad breed en divers. We kunnen u schoppen, schoppen en troffels leveren die nodig zijn om allerlei tuinwerkzaamheden uit te voeren. Kijk maar eens wat we voor u in petto hebben. De productafbeeldingen weerspiegelen het werkelijke uiterlijk van de producten, terwijl de beschrijvingen gedetailleerde informatie bieden over bepaalde modellen. Voel je uitgenodigd om er doorheen te bladeren en we wensen je een fijne shopping trip!