Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Лопате, лопате и глетарице

Лопате и лопате су нам у врту корисне током цијеле године. Ако се питате, како изабрати ону која би најбоље одговарала својој сврси, ево одговора!

Тржиште баштенских семенки нуди широк и разноврстан избор лопата и лопата за све прилике. Ако вам је потребан нови алат за уклањање тла на границама и ископавање рупа за садњу дрвећа, наручите ниску вртну лопатицу од 190 мм с дрвеном дршком од 90 цм. Радни део предложеног алата је посебно профилисан за вожњу кроз тврдо земљиште, а пошто је израђен од челика заштићеног прахом, отпоран је на корозију и деформисање. Овај алат за општу намену је доступан по приступачној цени овде. Ако тражите чврсту лопату са челичном дршком, препоручујемо вам да се оштрица од наоштрене плочице неизоставног бренда Фискарс или Страигхт ЕРГО лопатица познате марке ЦЕЛЛФАСТ. Ова подкатегорија такође обухвата издржљиве лопате угља, песка, отпадака која би вам такође могла помоћи да бацате друга тешка оптерећења. Наручите лопату за угаљ помоћу ДИИ металне дршке или песак са 100 цм Т ручком. Ови висококвалитетни алати са широким главама осигуравају брз и ефикасан рад. Ако тражите мање штапиће за пресађивање и садњу нових биљака, погледајте нашу ПАСТЕЛ ЦЕЛЛФАСТ линију. Уска лопата ПАСТЕЛ са практичном ручком осигурава високу удобност у раду. Исто се односи и на Луци рукавицу и КуикФит глетарицу компаније Фискарс.

Као што видите, наша понуда је заиста широка и разнолика. Можемо вам доставити лопате, лопате и глетарице потребне за обављање свих врста баштенских послова. Само погледајте шта имамо за вас. Слике производа одражавају стварни изглед производа, док описи нуде детаљне информације о одређеним моделима. Осетите се позваним да их прегледате и желимо вам пријатно путовање у куповину!