• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Лопати, лопати и мистрия

Лопатите и лопатите са полезни в градината през цялата година. Ако се чудите как да изберете този, който би послужил най-добре на целта си, ето отговорите!

Пазарът на градински семена предлага богат и разнообразен избор от лопати и лопати за всички поводи. Ако се нуждаете от нов инструмент, за да окопаете почвата по границите и да изкопаете дупки за засаждане на дървета, поръчайте ниската 190 мм протектора на градината с 90 см дървена дръжка. Работната част на предлагания инструмент е специално профилирана за задвижване през твърда почва, а тъй като е направена от прахово боядисана стомана, е устойчива на корозия и деформиране. Този инструмент с общо предназначение се предлага на достъпна цена тук. Ако търсите здрава лопата със стоманена ръкохватка, препоръчваме Ви острието с твърда лопатка от незаменимата марка Fiskars или лопатката Straight ERGO от известната марка CELLFAST. Тази подкатегория обхваща също трайни въглища, пясък, лопати за отпадъци, които също биха могли да ви помогнат да разграбите други тежки товари. Поръчайте лопата за въглища с металната дръжка "Направи си" или пясъчната лопатка с дръжката 100 см. Тези висококачествени инструменти с широки глави гарантират бърза и ефективна работа. Ако търсите по-малки мистрия за пресаждане и засаждане на нови растения, разгледайте нашата линия PASTEL CELLFAST. Тесната мистрия PASTEL с удобна дръжка осигурява висок комфорт на работа. Същото се отнася и за мистрия за ръка Lucy и мистрия QuikFit от Fiskars.

Както можете да видите, нашето предложение наистина е широко и разнообразно. Ние можем да ви предоставим лопати, лопати и мистрия, необходими за изпълнение на всички видове градинарски задачи. Просто вижте какво предлагаме за вас. Изображенията на продукта отразяват действителния вид на продуктите, докато описанията предлагат подробна информация за конкретни модели. Чувствайте се поканени да разгледате тях и ви желаем приятно пазаруване!

Малка растителна мистрия - R Scoop 1 - черна - -10%
7.62 лв 8.46 лв
Промоцията приключва
Градинарска ръчна лопата - R Scoop 2 - черна; мистрия - -10%
7.91 лв 8.79 лв
Промоцията приключва
Лопата за въглища - ръчна мистрия - -10%
10.89 лв 12.10 лв
Промоцията приключва
-10%
14.67 лв 16.30 лв
Промоцията приключва
-10%
16.43 лв 18.25 лв
Промоцията приключва
Ръчна рейка - лопата - 2 в 1 - -10%
17.40 лв 19.33 лв
Промоцията приключва
-10%
27.46 лв 30.51 лв
Промоцията приключва
-10%
27.46 лв 30.51 лв
Промоцията приключва