• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Лопати, лопати и мистрия

Лопати, лопати и рала са необходими инструменти в градината през цялата година. Ако се чудите как да изберете този, който най-добре ще удовлетвори вашите нужди, ние имаме отговорите за вас!

Garden Seeds Market предлага широк и разнообразен избор на лопати, лопати и рали за всички вашите градинарски нужди. Ако ви трябва нов инструмент за разкопаване на почвата вдълбоко по ръбовете или копане на дупки за засаждане на дървета, разгледайте нашата 190-милиметрова градинска лопата с 90-сантиметрова дървена дръжка. Специално профилираната работна част на този инструмент е проектирана да прониква лесно в твърда почва и е изработена от стомана с прахово покритие, което я прави устойчива на корозия и деформации. Този универсален инструмент е наличен на достъпна цена в тази категория. Ако търсите здрава лопата със стоманена дръжка, препоръчваме ви Остра лопата Solid от надеждната марка Fiskars или Права лопата ERGO от известната марка CELLFAST. Тази подкатегория включва също здрави въгленни, пясъчни и боклукави лопати, които могат също да ви помогнат да справите с тежки товари. Разгледайте Въгленната лопата с ръкохватка от метал, която можете да си направите сами, или Пясъчната лопата с ръкохватка тип Т с дължина 100 см. Тези висококачествени инструменти с широки глави гарантират бърза и ефективна работа. Ако имате нужда от по-малки рали за пресяване и засаждане на нови растения, разгледайте нашия PASTEL CELLFAST линей. Тесният PASTEL радил с удобна дръжка гарантира комфорт при работата. Същото важи и за Lucy Hand радил и QuikFit радил от Fiskars.

Както можете да видите, нашето предложение е наистина широко и разнообразно. Можем да ви предоставим лопати, лопати и рали, необходими за изпълнение на всички видове градинарски задачи. Просто вижте какво имаме за вас. Снимките на продуктите отразяват точно външния вид на продуктите, докато описанията предоставят подробна информация за конкретните модели. Поканваме ви да ги разгледате и ви пожелаваме приятно пазаруване!