• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Ašovi, lopate i lopatice

Lopate, lopate i motike su osnovni alati u vrtu tijekom cijele godine. Ako se pitate kako odabrati onu koja će najbolje zadovoljiti vaše potrebe, imamo odgovore za vas!

Garden Seeds Market nudi širok i raznovrstan izbor lopata, lopata i motika za sve vaše potrebe u vrtlarstvu. Ako trebate novi alat za okopavanje zemlje uz rubove ili kopanje rupa za sadnju stabala, razmislite o našoj 190 mm nazubljenoj vrtlopati s drvenom drškom od 90 cm. Posebno oblikovani dio ovog alata dizajniran je da lako prodre kroz tvrdu zemlju, a izrađen je od čeličnog premaza u prahu koji ga čini otpornim na koroziju i deformaciju. Ovaj svestrani alat dostupan je po pristupačnoj cijeni u ovoj kategoriji. Ako tražite čvrstu lopatu s čeličnom drškom, preporučujemo oštru čvrstu lopatu od pouzdanog brenda Fiskars ili ravnu ERGO lopatu od priznatog brenda CELLFAST. Ova podkategorija također uključuje izdržljive lopate za ugljen, pijesak i smeće koje vam mogu pomoći da nosite teške terete. Razmislite o lopati za ugljen s metalnom drškom za izradu DIY-a ili lopati za pijesak s T-drškom duljine 100 cm. Ovi visokokvalitetni alati s širokim glavama osiguravaju brz i učinkovit rad. Ako vam trebaju manje motike za presađivanje i sadnju novih biljaka, istražite našu liniju PASTEL CELLFAST. Uska PASTEL motika s praktičnom drškom osigurava udobno radno iskustvo. Isto vrijedi i za ručnu motiku Lucy i motiku QuikFit brenda Fiskars.

Kao što možete vidjeti, naša ponuda je zaista široka i raznovrsna. Možemo vam opskrbiti lopate, lopate i motike potrebne za obavljanje svih vrtnih poslova. Samo pogledajte što imamo za vas. Slike proizvoda precizno prikazuju izgled proizvoda, dok opisi pružaju detaljne informacije o određenim modelima. Pozivamo vas da ih istražite i želimo vam ugodno iskustvo kupovine!