Sekop, sekop dan kulir

Sekop dan sekop sangat berguna di kebun sepanjang tahun. Sekiranya anda tertanya-tanya, bagaimana memilih yang paling sesuai dengan tujuannya, berikut adalah jawapannya!

Garden Seeds Market menawarkan banyak pilihan sekop dan sekop untuk semua majlis. Sekiranya anda memerlukan alat baru untuk mencangkul tanah di sempadan dan menggali lubang untuk menanam pokok, pesanlah sekop Taman berukuran 190 mm dengan pemegang kayu 90 cm. Bahagian kerja alat yang dicadangkan telah diprofilkan khas untuk melewati tanah yang keras, dan kerana dibuat dari keluli bersalut serbuk, ia tahan terhadap kakisan dan ubah bentuk. Alat tujuan umum ini boleh didapati dengan harga yang berpatutan di sini. Sekiranya anda mencari sekop yang kukuh dengan pemegang keluli, kami mengesyorkan sekop Sharpened Solid dari jenama Fiskars yang sangat diperlukan atau sekop Straight ERGO dari jenama CELLFAST yang terkenal. Subkategori ini juga merangkumi sekop arang batu, pasir, sampah yang tahan lasak yang juga dapat membantu anda menyekat beban berat yang lain. Perintahkan sekop Batubara dengan pemegang logam DIY atau pencukur Pasir dengan pemegang T 100-cm. Alat berkualiti tinggi dengan kepala lebar memastikan kerja yang cepat dan cekap. Sekiranya anda mencari kulir yang lebih kecil untuk menanam dan menanam tanaman baru, lihatlah garis PASTEL CELLFAST kami. Kulir sempit PASTEL dengan pemegang yang praktikal memastikan keselesaan kerja yang tinggi. Perkara yang sama berlaku untuk kulir tangan Lucy dan kulir QuikFit dari Fiskars.

Seperti yang anda lihat, tawaran kami memang luas dan pelbagai. Kami dapat menyediakan sekop, sekop dan kulir yang diperlukan untuk melaksanakan semua jenis tugas berkebun. Lihat sahaja apa yang kami ada untuk anda. Imej produk menggambarkan rupa sebenar produk, sementara penerangannya memberikan maklumat terperinci mengenai model tertentu. Jangan ragu untuk melihat-lihatnya dan kami mengucapkan selamat membeli-belah!