Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубриво четинара

Ако желите да будете сигурни да вас смеђе иглице никада неће изненадити, купите сертификована ђубрива од четинара. Још увек нисте сигурни где да купите вредне и ефикасне производе? Широк избор оних са бесплатном доставом наћи ћете овде, у нашој баштенској продавници. Декоративне, дуговечне и једноставне за бригу о биљкама четинара - тујама, оморикама, чемпресима, тисама, аришима, боровима и смрекама - добро се развијају све док су правилно оплођене. Дрвеће и грмље четинара захтева лагана тла богата макро и микроелементима. Такође се препоручује допуњавање јесењим ђубривима која повећавају њихову зимску отпорност на крају вегетационог периода.

Све док својим биљкама пружите плодно тло са одговарајућом реакцијом, избегаваћете све здравствене проблеме на које би иначе могли наићи. Дефинитивно је препоручљиво пажљиво бирати ђубрива четинара. Добробит ваших биљака зависи од ваших одлука! Ако нисте сигурни која ђубрива одабрати, препоручујемо да започнете са вишенаменским. Ту се убрајају Хортифоска (фосфорно-калијумско ђубриво за баштенске биљке) за четињаче - превенција против иглица од смеђег порекла из Агрецола, четинарско ђубриво са микрохрањивима из мете и дуготрајно ђубриво четинара из Биопона.

Имате проблема са променом боје лишћа? Изаберите хитно ђубриво "Моц Зиелени" (Снага зеленог) из Таргет или "Магицзна Сиłа" (Магична снага) из Субстрала. Еколошко ђубриво четинара препоручујемо свим присталицама органских додатака и дуготрајно ђубриво четинара „100 дни“ или екстра осмокотно ђубриво, које се једном или два пута примењују током сезоне, за све запослене и заборавне. баштовани. Пре него што започнете садњу четинара, саветује се да земљу припремите закисељавајућим ђубривом и четинаром микоризом. Примените једно од наших јесенских ђубрива пре доласка зиме како бисте повећали зимску чврстоћу дрвећа и грмља четинара.

Као што видите, спремни смо за сваку ситуацију и изазов. Наша продавница нуди све производе и алате потребне за успешан узгој четинара. Погледајте колико лако може бити куповина на пијаци Гарден Сеедс Маркет и уштедите новац захваљујући нашим приступачним ценама. Позивамо вас на узбудљиву турнеју по куповини!

Nema proizvoda u ovom odeljku