• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Tűlevelű Műtrágyák

Ha biztosra akar menni, hogy tűlevelű növényei soha ne szenvedjenek tűlevél barnulástól, válassza hitelesített tűlevelű trágyáinkat. Bizonytalan, hol találhat magas minőségű és hatékony termékeket? Fedezze fel széles tűlevelű trágyaválasztékunkat, ingyenes szállítási lehetőséggel, kertészeti boltunkban. A tuja fáktól a fenyőkön, ciprusokon, tiszafákon, vörösfenyőkön, fenyőkön és borókákon át, ezek a hosszú életű, díszítő növények akkor fejlődnek jól, ha megfelelően tápláltak. A tűlevelű fák és cserjék könnyű, tápanyagokban gazdag talajban virágoznak. A téli keménység javításához, egészítse ki őket őszi trágyákkal a növekedési időszak végén.

Fontos, hogy a tűlevelűek termékeny talajban növekedjenek a megfelelő pH-egyensúllyal, hogy elkerüljék az egészségügyi problémákat. A megfelelő tűlevelű trágya kiválasztása létfontosságú a növények jóllétéhez. Nem biztos benne, melyiket válassza? Kezdje az univerzális lehetőségekkel, mint a Hortifoska (foszfor-kálium kerti növénytrágya), az Agrecol Tűlevelűek - Barnulás elleni megelőzés, a Target Tűlevelű Trágya Mikrotápanyagokkal, vagy a Biopon Tartós Tűlevelű Trágya.

Problémái vannak a lombozat elszíneződésével? Válassza a Target "Moc Zieleni" (Zöld Erő) vagy a Substral "Magiczna Siła" (Mágikus Erő) sürgősségi trágyáit. A környezettudatos kertészek értékelni fogják Öko-barát Tűlevelű Trágyánkat. Az időhiánnyal küzdőknek ajánljuk a "100 dni" (100 nap) Tartós Tűlevelű Trágyát vagy az Extra Osmocote Trágyát, amelyek minimális alkalmazást igényelnek. A tűlevelűek ültetése előtt használjon savasító trágyát és tűlevelű mikorrhizát. Növelje a téli keménységet őszi trágyáinkkal.

Minden tűlevelű növénynevelési igényére felkészültünk. Boltunk széleskörű termék- és eszközkínálatot kínál. Élvezze a Garden Seeds Marketnél való vásárlás könnyedségét és versenyképes árainkat. Szeretettel várjuk egy izgalmas bevásárló túrára!