• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Tűlevelű műtrágyák

Ha meg szeretné győződni arról, hogy a tűs barnulás soha nem fogja meglepni, vásároljon tanúsított tűlevelű műtrágyákat. Még mindig nem tudja, hol lehet értékes és hatékony termékeket vásárolni? Az ingyenes szállítási lehetőséggel rendelkezők széles választékát itt, kerti áruházunkban találja meg. Dekoratív, hosszú élettartamú és könnyen gondozható tűlevelű növények - tuják, lucfenyők, ciprusok, tiszafák, vörösfák, fenyők és borókák - jól fejlődnek, amennyiben megfelelő trágyázással rendelkeznek. A tűlevelű fákhoz és cserjékhez könnyű talajra van szükség, amely gazdag makro- és mikroelemekben. Javasoljuk továbbá olyan őszi műtrágyák kiegészítését, amelyek a vegetációs időszak végén növelik télállóságukat.

Mindaddig, amíg a növényeinek megfelelő termékeny talajt biztosít megfelelő reakcióval, elkerül minden olyan egészségügyi problémát, amellyel egyébként találkozhatnak. Mindenképpen tanácsos a tűlevelű műtrágyákat gondosan megválasztani. Növényeinek jóléte döntéseitől függ! Ha nem biztos abban, hogy milyen műtrágyákat válasszon, javasoljuk, hogy kezdje az univerzális műtrágyákkal. Ide tartozik a Hortifoska (foszfor-kálium műtrágya kerti növényekhez) a tűlevelűek számára - Megelőzés a barnuló tűk ellen az Agrecol-tól, a tűlevelű műtrágya mikrotápanyagokkal a Target-től és a tartós tűlevelű műtrágya a Biopon-tól.

Problémát tapasztal a lombok elszíneződésével? Válassza ki a „Moc Zieleni” (Green Power) műtrágyát a Target-től vagy a „Magiczna Siła” -t (varázserő) a Substraltól. A környezetbarát tűlevelű műtrágyát ajánljuk minden szerves táplálék-támogatónak, valamint a tartós "100 dni" (100 napos) tűlevelű műtrágyát vagy az Extra Osmocote műtrágyát, amelyeket egy szezonban egyszer vagy kétszer alkalmaznak, minden elfoglalt és feledékeny számára kertészek. Mielőtt elkezdené a tűlevelűek ültetését, ajánlatos a talajt savanyító műtrágyával és a tűlevelű mikorrhizával előkészíteni. Az egyik őszi műtrágyát a tél beköszönte előtt kenje be a tűlevelű fák és cserjék télállóságának növelése érdekében.

Mint láthatja, minden helyzetre és kihívásra felkészültünk. Üzletünk a tűlevelűek sikeres termesztéséhez szükséges összes terméket és eszközt kínálja. Nézze meg, milyen egyszerű lehet a Garden Seeds Market vásárlása és pénzt takaríthat meg megfizethető árainknak köszönhetően. Szeretettel meghívunk egy izgalmas vásárlási túrára!