• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödselmedel av barrträd

Om du vill försäkra dig om att dina barrträd aldrig lider av barrbränning, välj våra certifierade barrträdsgödselmedel. Osäker på var du hittar högkvalitativa och effektiva produkter? Upptäck ett brett urval av barrträdsgödselmedel, med gratis leveransalternativ, i vår trädgårdsbutik. Från thuja till granar, cypresser, idegranar, lärkar, tallar och enar, dessa långlivade, dekorativa växter trivs när de är ordentligt näringstillskott. Barrträd och buskar frodas i ljusa, näringsrika jordar. För att förbättra vinterhärdigheten, komplettera dem med höstgödselmedel i slutet av växtsäsongen.

Att se till att dina barrträd har fruktbar jord med rätt pH-balans är nyckeln till att förebygga hälsoproblem. Att välja rätt barrträdsgödselmedel är avgörande för deras välbefinnande. Osäker på vilken du ska välja? Börja med mångsidiga alternativ som Hortifoska (fosfor-kalium gödselmedel för trädgårdsväxter), Agrecols Barrträd - Förebyggande mot Barrbränning, Targets Barrträdsgödsel med Mikronäringsämnen, eller Biopons Långvariga Barrträdsgödsel.

Har du problem med bladverkets missfärgning? Välj akutgödselmedlen "Moc Zieleni" (Grön Kraft) eller "Magiczna Siła" (Magisk Kraft) från Target respektive Substral. Miljömedvetna trädgårdsmästare kommer att uppskatta vårt Miljövänliga Barrträdsgödsel. För dem med begränsad tid, överväg "100 dni" (100 dagar) Långvariga Barrträdsgödsel eller Extra Osmocote Gödselmedel, som kräver minimal tillämpning. För att förbereda för plantering, använd ett försurande gödselmedel och barrträdsmykorrhiza. Förbättra vinterhärdigheten med våra höstgödselmedel.

Vi är utrustade för alla dina barrträdsodlingsbehov. Vår butik erbjuder ett heltäckande sortiment av produkter och verktyg. Upplev enkelheten att handla på Garden Seeds Market och njut av våra konkurrenskraftiga priser. Vi inbjuder dig varmt till en spännande shoppingresa!

104.12 kr
108.24 kr
108.24 kr
111.71 kr