Baja konifer

Sekiranya anda ingin memastikan bahawa jarum coklat tidak akan mengejutkan anda, beli baja konifer yang diperakui. Masih tidak pasti di mana untuk membeli produk berharga dan cekap? Anda akan mendapat pelbagai pilihan mereka dengan pilihan penghantaran percuma di sini, di kedai kebun kami. Hiasan, umur panjang dan mudah dijaga tanaman konifer - thujas, cemara, cemara, yews, larch, pain dan juniper - berkembang dengan baik selagi disenyawakan dengan betul. Pokok konifer dan pokok renek memerlukan tanah ringan yang kaya dengan makro dan mikronutrien. Juga disarankan untuk menambahkannya dengan baja musim luruh yang meningkatkan ketahanan musim sejuk mereka pada akhir tempoh tumbuh-tumbuhan.

Selagi anda memberikan tanaman yang subur dengan reaksi yang tepat, anda akan mengelakkan masalah kesihatan yang mungkin mereka hadapi. Pasti disarankan untuk memilih baja konifer dengan berhati-hati. Kesejahteraan tanaman anda bergantung pada keputusan anda! Sekiranya anda tidak pasti, baja apa yang harus dipilih, kami mengesyorkan untuk memulakannya dengan baja serba guna. Ini termasuk Hortifoska (baja fosfor-kalium untuk tanaman kebun) untuk Conifers - Pencegahan Terhadap Jarum Browning dari Agrecol, Pupuk Konifer dengan Mikronutrien dari Target dan Pupuk Konifer Tahan Lama dari Biopon.

Mengalami masalah dengan perubahan warna dedaunan? Pilih Baja kecemasan "Moc Zieleni" (Kuasa Hijau) dari Target atau "Magiczna Siła" (Kuasa Ajaib) dari Substral. Kami mengesyorkan Pupuk Conifer yang Mesra Alam untuk semua penyokong suplemen organik dan "100 dni" (100 hari) Baja Konifer atau Baja Tambahan Osmocote yang tahan lama, yang digunakan sekali atau dua kali dalam satu musim, kepada semua yang sibuk dan pelupa tukang kebun. Sebelum anda memulakan penanaman konifer, disarankan untuk menyiapkan tanah dengan baja pengasidan dan mikoriza konifer. Sapukan salah satu baja musim luruh kami sebelum musim sejuk tiba untuk meningkatkan ketahanan musim sejuk pada pokok konifer dan pokok renek anda.

Seperti yang anda lihat, kami bersedia menghadapi setiap situasi dan cabaran. Kedai kami menawarkan semua produk dan alat yang diperlukan untuk menanam konifer dengan jayanya. Lihat, betapa mudahnya berbelanja di Garden Seeds Market dan menjimatkan wang dengan harga yang berpatutan. Kami menjemput anda untuk lawatan membeli-belah yang menarik!

There are no products in this section