• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Havupuulannoitteet

Jos haluat varmistaa, että neulanrusketus ei koskaan yllätä sinua, osta sertifioitu havupuulannoite. Etkö vieläkään ole varma, mistä ostaa arvokkaita ja tehokkaita tuotteita? Löydät laajan valikoiman ilmaisia toimitusvaihtoehtoja täältä, puutarhakaupastamme. Koristeelliset, pitkäikäiset ja helppohoitoiset havupuukasvit - tuja, kuuset, sypressit, marjakuusi, lehtikuusi, mänty ja katajat - kehittyvät hyvin, kunhan ne ovat asianmukaisesti lannoitettuja. Havupuut ja pensaat vaativat kevyitä maaperiä, joissa on runsaasti makro- ja hivenravinteita. On myös suositeltavaa täydentää niitä syksyn lannoitteilla, jotka lisäävät niiden talvikestävyyttä kasvukauden lopussa.

Niin kauan kuin annat kasveillesi hedelmällisen maaperän, jolla on oikea reaktio, vältät terveysongelmia, joita he muuten voisivat kohdata. On ehdottomasti suositeltavaa valita havupuulannoitteet huolellisesti. Kasvien hyvinvointi riippuu päätöksistäsi! Jos et ole varma, mitä lannoitteita kannattaa valita, suosittelemme aloittamaan yleiskäyttöisillä. Näitä ovat havupuiden Hortifoska (fosforikaliumlannoite puutarhakasveille) - Agrecolin ruskean neulan torjunta, Targetin havupuulannoite mikroravinteilla ja pitkäikäinen havupuulannoite Bioponilta.

Onko sinulla ongelmia lehtien värjääntymisen kanssa? Valitse hätälannoite "Moc Zieleni" (vihreän voima) Targetista tai "Magiczna Siła" (maaginen voima) Substralista. Suosittelemme ympäristöystävällistä havupuulannoitetta kaikille orgaanisen lisäaineen kannattajille ja pitkäkestoista "100 dni" (100 päivää) havupuulannoitetta tai Extra Osmocote -lannoitetta, joita levitetään kerran tai kahdesti kauden aikana, kaikille kiireisille ja unohtuville puutarhurit. Ennen kuin aloitat havupuiden istuttamisen, on suositeltavaa valmistaa maaperä happamoittavalla lannoitteella ja havupuiden mycorrhizalla. Levitä yksi syksyn lannoitteistamme ennen talven tuloa havupuiden ja pensaiden talvikestävyyden parantamiseksi.

Kuten näette, olemme valmiita jokaiseen tilanteeseen ja haasteeseen. Kaupassamme on kaikki havupuiden menestyvään kasvattamiseen tarvittavat tuotteet ja työkalut. Katso, kuinka helppoa ostaminen Garden Seeds Marketilla voisi olla, ja säästä rahaa kohtuuhintaisuutemme ansiosta. Kutsumme sinut jännittävälle ostoskierrokselle!

Havupuiden ravintoaine - BIOPON® - 250 ml - -10%
7.00 7.78
Syksyn havupuulannoite - BIOPON® - 1 kg - -10%
8.15 9.06
Syksyn havupuulannoite - Florovit - 1 kg - -10%
8.55 9.50
Lehtipuiden havupuulannoite - Pinivit - 1 litr - -10%
8.70 9.67
Syksyn havupuulannoite - Florovit® - 1 litra - -10%
8.72 9.69
Havupuulannoite mikroravinteilla - Target® - 1 kg - -10%
8.75 9.72
Pitkäikäinen havupuulannoite - BIOPON® - 1 kg - -10%
11.38 12.65