• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Havupuulannoitteet

Jos haluat varmistaa, että havupuusi eivät koskaan kärsi neulasten ruskeutumisesta, valitse sertifioidut havupuulannoitteemme. Etkö ole varma, mistä löytää laadukkaita ja tehokkaita tuotteita? Tutustu laajaan havupuulannoitevalikoimaamme, johon sisältyy ilmainen toimitusvaihtoehto, puutarhakaupassamme. Tujoista kuusiin, sypressiin, katajiin, lehtikuusiin, mäntyihin ja katajiin, nämä pitkäikäiset, koristeelliset kasvit menestyvät hyvin, kun niitä ravitaan asianmukaisesti. Havupuut ja pensaat kukoistavat kevyissä, ravinteikkaissa maaperissä. Parantaaksesi talvenkestävyyttä, täydennä niitä syyslannoitteilla kasvukauden lopussa.

On tärkeää, että havupuillasi on hedelmällinen maaperä oikealla pH-tasapainolla terveysongelmien ehkäisemiseksi. Oikean havupuulannoitteen valinta on elintärkeää niiden hyvinvoinnille. Etkö ole varma, mitä valita? Aloita monikäyttöisillä vaihtoehdoilla, kuten Hortifoska (fosfori-kaliumlannoite puutarhakasveille), Agrecolin Havupuut - Neulasten Ruskeutumisen Estäminen, Targetin Havupuulannoite Mikroravinteilla tai Bioponin Pitkävaikutteinen Havupuulannoite.

Kärsitkö lehtien värin muutoksesta? Valitse Targetin "Moc Zieleni" (Vihreän Voima) tai Substralin "Magiczna Siła" (Taian Voima) hätälannoitteet. Ympäristötietoiset puutarhurit arvostavat Ekologista Havupuulannoitettamme. Jos sinulla on rajallisesti aikaa, harkitse "100 dni" (100 päivää) Pitkävaikutteista Havupuulannoitetta tai Extra Osmocote -lannoitetta, jotka vaativat vähäistä käyttöä. Valmistautuessasi havupuiden istuttamiseen, käytä happamoittavaa lannoitetta ja havupuiden mykorritsaa. Paranna talvenkestävyyttä syyslannoitteillamme.

Olemme varustautuneet kaikkiin havupuiden kasvatustarpeisiisi. Kauppamme tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja työkaluja. Koe Garden Seeds Marketin ostosten helppous ja nauti kilpailukykyisistä hinnoistamme. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi jännittävälle ostosmatkalle!