• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Иглолистни торове

Ако искате да се уверите, че вашите хвойни дървета никога няма да страдат от побеляване на иглите, изберете нашите сертифицирани торове за хвойни дървета. Не сте сигурни къде да намерите висококачествени и ефективни продукти? Открийте широк избор от торове за хвойни дървета, с безплатна доставка, в нашия градинарски магазин. Декоративните, дълготрайни и лесни за поддръжка хвойни растения - туи, ела, чипари, борове, мъжки и женски мъжки, се развиват добре, докато се подхранват правилно. Хвойните дървета и храсти процъфтяват в леки почви, богати на макро- и микроелементи. За подобрена зимна устойчивост ги допълнете с есенни торове в края на вегетационния период.

Уверете се, че вашите хвойни дървета разполагат с плодородна почва с правилна реакция, за да предотвратите здравословни проблеми. Изборът на правилния тор за хвойни дървета е от съществено значение за тяхното благополучие. Не сте сигурни какво да изберете? Започнете с универсални опции като Hortifoska (тор фосфор-калий за градински растения), Превенция срещу Побеляване на Иглите при Хвойните Дървета от Agrecol, Хвойния Тор с Микроелементи от Target или Дълготраен Хвойен Тор от Biopon.

Имате ли проблеми с обезцветяването на листата? Изберете "Moc Zieleni" (Сила на Зеленото) или "Magiczna Siła" (Магическа Сила) спешни торове от Target и Substral съответно. Екологично осведомените градинари ще оценят нашия Екологичен Тор за Хвойни Дървета. За заетите и забравилите градинари препоръчваме Дълготраен Тор "100 дни" за Хвойни Дървета или Допълнителен Тор Osmocote, които изискват минимално прилагане. Преди да посадите хвойни дървета, е препоръчително да подготвите почвата с киселинен тор и микориза за хвойни дървета. Приложете един от нашите есенни торове преди зимата, за да подобрите зимната устойчивост на хвойните дървета и храстите си.

Ние сме оборудвани за всички ситуации и предизвикателства в отглеждането на хвойни дървета. Нашият магазин предлага широка гама продукти и инструменти. Преживейте леснотата на пазаруване в Garden Seeds Market и се насладете на нашите конкурентни цени. С топло покана ви каним на едно вълнуващо пазарно пътуване!

17.70 лв
18.99 лв