• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen voor naaldbomen

Wil je er zeker van zijn dat het bruinen van de naald je nooit zal verrassen, koop dan gecertificeerde naaldboommeststoffen. Weet u nog steeds niet waar u waardevolle en efficiënte producten kunt kopen? Je vindt hier een brede selectie van degenen met gratis bezorgoptie hier, in onze tuinwinkel. Decoratief, langlevend en gemakkelijk te verzorgen naaldbomen - thuja's, sparren, cipressen, taxusbomen, lariksen, dennen en jeneverbessen - ontwikkelen zich goed zolang ze goed worden bemest. Coniferenbomen en -heesters hebben lichte bodems nodig die rijk zijn aan macro- en micronutriënten. Het wordt ook aanbevolen om ze aan te vullen met herfstmeststoffen die aan het einde van de vegetatieperiode hun winterhardheid verhogen.

Zolang u uw planten voorziet van een vruchtbare grond met een goede reactie, vermijdt u gezondheidsproblemen die ze anders zouden kunnen tegenkomen. Het is zeker aan te raden zorgvuldig naaldbemesting te kiezen. Het welzijn van uw planten hangt af van uw beslissingen! Als u niet zeker weet welke meststoffen u moet kiezen, raden we aan om met de universele meststoffen te beginnen. Deze omvatten Hortifoska (fosfor-kaliummeststof voor tuinplanten) voor coniferen - Preventie tegen bruinende naalden van Agrecol, de coniferenmeststof met micronutriënten van Target en de langdurige coniferenmeststof van Biopon.

Heeft u last van bladverkleuring? Kies de noodsituatie "Moc Zieleni" (Kracht van Groen) Meststof van Target of de "Magiczna Siła" (Magische Kracht) van Substral. We raden de Eco-vriendelijke Conifer Fertilizer aan voor alle voorstanders van organische suppletie en de Langdurige "100 dni" (100 dagen) Conifer Fertilizer of de Extra Osmocote Fertilizer, die één of twee keer per seizoen worden aangebracht, voor alle drukke en vergeetachtige tuinmannen. Voordat u coniferen gaat planten, is het aan te raden de grond voor te bereiden met een verzurende meststof en de conifeermycorrhiza. Breng voor de winter een van onze herfstmeststoffen aan om de winterhardheid van uw naaldbomen en -heesters te verbeteren.

Zoals u kunt zien, zijn wij voorbereid op elke situatie en uitdaging. Onze winkel biedt alle producten en gereedschappen die nodig zijn om succesvol coniferen te kweken. Bekijk hoe gemakkelijk winkelen bij Garden Seeds Market kan zijn en bespaar geld dankzij onze betaalbare prijzen. Wij nodigen u van harte uit voor een spannende shoppingtour!

7.78
9.06
9.50
9.69
12.65