• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Bazeni i pribor

Ljeto je savršeno vrijeme za opuštanje na otvorenom. Naša kategorija bazeni i dodaci nudi širok raspon proizvoda koji će vam i vašoj obitelji učiniti lijepo vrijeme još ugodnijim. Nemojte oklijevati, istražite našu široku ponudu i obradujte svoju obitelj odličnim poklonom!

Imati bazen u svom vrtu donosi radost ne samo djeci, već svima. Jeste li svjesni kako ga održavati čistim i dobro održavanim uvijek? U našem odjelu bazeni i dodaci pronaći ćete sve potrebne proizvode po vrlo konkurentnim cijenama. Bez obzira odlučite li se za maleni napuhani bazen ili veliki bazen koji zahtijeva ugradnju u tlo, imat ćete koristi od dodataka poput ravne četke za bazen od 25 cm i mreže za lišće duljine 1,3 m s teleskopskom ručkom. Dodaci visoke kvalitete pomažu pri čišćenju teško dostupnih mjesta i uklanjanju lišća, insekata i drugog otpada iz bazena. Ne zaboravite naručiti naš jednostavan za upotrebu dezinfekcijski spremnik kako biste osigurali kvalitetu vode. Također, postavljanje termometra može vam pomoći da utvrdite je li temperatura vode optimalna za kupanje. Za one koji imaju napuhane bazene, razmislite o kupnji Seta za Popravak Bazena koji uključuje ljepilo i zakrpe kako biste brzo riješili eventualne probleme. Također, zaštitite svoj bazen okruglom podlogom za bazen dimenzija 309 x 309 cm kako biste spriječili mehaničke oštećenja.

Obvezali smo se na kontinuirano proširivanje naše ponude. Veselimo se predstavljanju ovih modernih i pouzdanih dodataka za bazene po pristupačnim cijenama. Iskoristite naša praktična rješenja i uživajte u svom vrtu s bazenom.

10.21