• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Басейни и аксесоари

Лятото е времето за релакс на открито. Нашите басейни и аксесоари за басейни ще направят страхотното време още по-приятно за вас. Не се колебайте, разгледайте нашата широка селекция и ще ви зарадват семейството с отличен подарък!

Басейн в домашната градина ще донесе радост не само на най-малките. Знаете ли как да се грижите за него, така че да остане чист и добре поддържан по всяко време? В нашия магазин за градина ще получите всички аксесоари за басейн, които може да се нуждаете на много конкурентни цени. Без значение дали сте избрали малък, надуваем басейн или голям, който трябва да бъде вкопан в почвата, ще ви е необходима 25-сантиметровата четка за басейни и 1.3-метрова гребла - мрежа - с телескопичната дръжка. Висококачествените аксесоари ще ви помогнат да почистите труднодостъпните петна и да премахнете листата, насекомите и други замърсявания от водоема. Поръчайте лесния за употреба контейнер за дезинфекция, за да се погрижите за качеството на водата. Не забравяйте да инсталирате термометър, който ще ви помогне да прецените дали водата има оптимална температура за къпане. Тези, които притежават надуваеми басейни, трябва също да си купят комплект за ремонт на басейн - лепило и лепенки, които ще ви помогнат да преодолеете всяка трудна ситуация. Но преди да закупите комплекта за ремонт, предпазете басейна си с кръгла пръст за маса 309 x 309, която ще предпази басейна ви от механични повреди.

Стремим се непрекъснато да разширяваме нашето предложение. Бихме искали да ви представим тези модерни, надеждни аксесоари за басейн на достъпни цени. Възползвайте се от нашите практични решения и се насладете на градинския си басейн.

20.41 лв
29.16 лв
29.16 лв