• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Басейни и аксесоари

Лятото е идеалното време за релакс на открито. Нашата категория с басейни и аксесоари предлага широка гама продукти, които ще направят прекрасното време още по-приятно за вас и вашето семейство. Не се колебайте, изследвайте нашето обширно разнообразие и зарадвайте семейството си с отличен подарък!

Имате ли басейн в градината си принася радост не само на децата, а на всички. Знаете ли как да го поддържате чист и добре поддържан по всяко време? В нашия раздел с басейни и аксесоари ще намерите всички необходими артикули на много конкурентни цени. Независимо дали изберете малък, надуваем басейн или голям, който изисква инсталиране в земята, ще имате полза от аксесоари като четка за басейн с права четка от 25 см и мрежа за листа с дължина 1,3 метра с телескопична дръжка. Аксесоарите с високо качество помагат при почистването на труднодостъпни места и премахването на листа, насекоми и други отпадъци от басейна. Не забравяйте да поръчате и нашия лесен за употреба контейнер за дезинфекция, за да осигурите качеството на водата. Освен това, инсталирането на термометър може да ви помогне да определите дали водата е на оптимална температура за баня. За тези, които имат надуваеми басейни, разгледайте възможността да закупите Комплект за Ремонт на Басейна, включващ лепило и лепенки, за бързо решаване на всякакви проблеми. Освен това, защитете басейна си с кръгла подложка за басейн с размери 309 x 309 см, за да предотвратите механични повреди.

Ние сме посветени на постоянното разширяване на нашето предложение. Ние сме вълнувани да представим тези съвременни и надеждни аксесоари за басейни на достъпни цени. Използвайте нашите практични решения и се наслаждавайте на басейна в градината си.

20.41 лв
29.16 лв