Базени и додаци

Лето је време за опуштање на отвореном. Наши базени и прибор за базене учиниће вам сјајно време још пријатнијим. Не устручавајте се, погледајте наш широки избор и усрећите породицу одличним поклоном!

Базен у кућној башти донеће радост не само најмлађима. Знате ли како се побринути за то да он остане чист и одржаван у сваком тренутку? Добићете сву додатну опрему за базен која ће вам бити потребна по веома конкурентним ценама у нашој баштенској радњи. Без обзира да ли се одлучите за мали базен на надувавање или велики који је потребно ископати у земљу, требат ће вам равна четкица од 25 цм и равна грана дужине 1,3 м - телескопска ручка. Висококвалитетни додаци помоћи ће вам да очистите тешко доступна места и уклоните лишће, инсекте и другу прљавштину из воде. Наручите једноставну посуду за дезинфекцију како бисте се побринули за квалитет воде. Не заборавите да уградите термометар који ће вам помоћи да процените да ли вода има оптималну температуру за купање. Они који поседују базене на надувавање, требало би да купе и сет за поправку базена - лепак и фластере, који ће вам помоћи да пребродете сваку тешку ситуацију. Али пре куповине комплета за поправак, заштитите свој базен округла крпа за базен 309 к 309 која ће заштитити ваш базен од механичких оштећења.

Настојимо да континуирано проширујемо нашу понуду. Желели бисмо да вам представимо ове модерне, поуздане додатке за базен по повољним ценама. Искористите наша практична решења и уживајте у баштенском базену.