Kolam renang dan aksesori

Musim panas adalah masa untuk bersantai di luar. Kolam renang dan aksesori kolam kami akan menjadikan cuaca hebat lebih menyeronokkan untuk anda. Jangan teragak-agak, perhatikan pilihan luas kami dan buatlah keluarga gembira dengan hadiah yang sangat baik!

Kolam di taman rumah akan membawa kegembiraan bukan sahaja kepada golongan yang paling muda. Adakah anda tahu bagaimana untuk menjaga ia supaya ia tetap bersih dan terawat dengan baik sepanjang masa? Anda akan mendapat semua aksesori kolam yang anda perlukan dengan harga yang sangat kompetitif di kedai taman kami. Tidak kira jika anda memilih kolam kecil, kembung atau besar yang perlu digali ke dalam tanah, anda memerlukan berus kolam lurus 25 cm dan daun berongga 1.3 m - dengan pemegang teleskopik. Aksesori berkualiti tinggi akan membantu anda membersihkan tempat yang sukar untuk mengakses dan menghilangkan daun, serangga dan kotoran lain dari poo. Perintahkan untuk menggunakan bekas disinfektan untuk menjaga kualiti air. Jangan lupa memasang termometer yang akan membantu anda menilai sama ada air mempunyai suhu mandi optimum. Mereka yang mempunyai kolam renang kembung, juga perlu membeli set pembaikan Kolam - gam dan patch, yang akan membantu anda mengatasi setiap keadaan yang sukar. Tetapi sebelum anda membeli kit pembaikan, melindungi kolam anda dengan kain Putaran 309 x 309 yang akan melindungi kolam anda daripada kerosakan mekanikal.

Kami berusaha untuk terus memperluaskan tawaran kami. Kami ingin membentangkan aksesori kolam moden yang boleh dipercayai ini dengan harga yang berpatutan. Manfaatkan penyelesaian praktikal kami dan nikmati kolam taman anda.