• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Piscine și accesorii

Vara este momentul perfect pentru relaxare în aer liber. Categoria noastră de piscine și accesorii oferă o gamă largă de produse pentru a face vremea frumoasă și mai plăcută pentru tine și familia ta. Nu ezita, explorează selecția noastră extinsă și bucură-ți familia cu un cadou excelent!

A avea o piscină în grădina ta aduce bucurie nu doar copiilor, ci tuturor. Ești conștient de cum să o întreții astfel încât să fie mereu curată și bine întreținută? În secțiunea noastră de piscine și accesorii, vei găsi toate produsele necesare la prețuri foarte competitive. Indiferent dacă optezi pentru o piscină mică și gonflabilă sau una mare care necesită instalare în pământ, vei beneficia de accesorii precum peria pentru piscină dreaptă de 25 de cm și o plasă de 1,3 m pentru frunze cu mâner telescopic. Accesoriile de înaltă calitate ajută la curățarea locurilor greu accesibile și la îndepărtarea frunzelor, insectelor și altor resturi din piscină. Nu uita să comanzi și recipientul nostru dezinfectant ușor de utilizat pentru a asigura calitatea apei. De asemenea, instalarea unui termometru poate ajuta să determini dacă temperatura apei este optimă pentru baie. Pentru cei cu piscine gonflabile, ia în considerare achiziționarea unui kit de reparații pentru piscine, care include adeziv și patch-uri, pentru a rezolva rapid orice probleme. În plus, protejează-ți piscina cu un covor pentru piscină rotund de 309 x 309 cm pentru a preveni deteriorările mecanice.

Suntem hotărâți să extindem continuu oferta noastră. Suntem încântați să-ți prezentăm aceste accesorii moderne și de încredere pentru piscine la prețuri accesibile. Profită de soluțiile noastre practice și bucură-te de piscina din grădina ta.

100.40 leu