• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Pooler och tillbehör

Sommaren är den perfekta tiden för utomhusavkoppling. Vår kategori med pooler och tillbehör erbjuder ett brett utbud av produkter för att göra det fina vädret ännu trevligare för dig och din familj. Tveka inte, utforska vårt omfattande urval och gläd din familj med en utmärkt present!

Att ha en pool i trädgården ger glädje inte bara till barn utan till alla. Vet du hur du ska underhålla den så att den alltid förblir ren och väl underhållen? I vår avdelning för pooler och tillbehör hittar du alla nödvändiga produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du väljer en liten uppblåsbar pool eller en stor som behöver installeras i marken, kommer du att dra nytta av tillbehör som den 25 cm långa raka poolborsten och ett lövskyffelnät på 1,3 m med teleskophandtag. Högkvalitativa tillbehör underlättar rengöring av svåråtkomliga områden och avlägsnande av löv, insekter och andra skräp från poolen. Glöm inte att beställa vår lättanvända desinfektionsmedelsbehållare för att säkerställa vattenkvaliteten. Dessutom kan installation av en termometer hjälpa dig att avgöra om vattnet har optimal badtemperatur. För de som har uppblåsbara pooler kan det vara bra att köpa en poolreparationssats med lim och lappar för att snabbt åtgärda eventuella problem. Skydda också din pool med en rund markduk på 309 x 309 cm för att förhindra mekaniska skador.

Vi är engagerade i att kontinuerligt utöka vårt sortiment. Vi är glada över att kunna presentera dessa moderna och pålitliga pooltillbehör till rimliga priser. Dra nytta av våra praktiska lösningar och njut av din trädgårdspool.

120.06 kr
251.00 kr