• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Altaat ja tarvikkeet

Kesä on täydellinen aika ulkoiluun ja rentoutumiseen. Uima-allas- ja tarvikkeet-kategoria tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka tekevät hyvästä säästä entistä nautinnollisemman sinulle ja perheellesi. Älä epäröi, tutustu laajaan valikoimaamme ja ilahduta perhettäsi erinomaisella lahjalla!

Oman puutarhan uima-allas tuo iloa ei vain lapsille, vaan kaikille. Oletteko tietoinen siitä, miten pitää se puhtaana ja hyvin hoidettuna aina? Uima-allas- ja tarvikkeet-osastoltamme löydät kaikki tarvittavat tuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Olitpa sitten valinta pienelle puhallettavalle altaalle tai suurelle maahan asennettavalle altaalle, hyödyt tarvikkeista kuten 25 cm suorasta uima-allas-harjasta ja 1,3 metrin lehtiverkosta, jossa on teleskooppikahva. Korkealaatuiset tarvikkeet helpottavat vaikeasti saavutettavien paikkojen puhdistusta ja lehtien, hyönteisten ja muiden roskien poistamista altaasta. Muista tilata myös helppokäyttöinen desinfiointiastia veden laadun varmistamiseksi. Lisäksi lämpömittarin asentaminen voi auttaa määrittämään, onko vesi optimaalisen lämpöistä uimiseen. Puhallettavien allasomistajille suosittelemme harkitsemaan allaskorjaussarjan ostamista, johon kuuluu liimaa ja paikkasarja mahdollisten ongelmien nopeaan korjaamiseen. Suojaa myös uima-allas pyöreällä 309 x 309 cm uima-allasalusvaatteella mekaanisten vaurioiden ehkäisemiseksi.

Olemme sitoutuneet laajentamaan valikoimaamme jatkuvasti. Olemme innoissamme esitellä nämä modernit ja luotettavat uima-allas-tarvikkeet kohtuuhintaan. Hyödynnä käytännöllisiä ratkaisujamme ja nauti puutarhauima-altaastasi.

10.21
21.34