• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Zwembaden en accessoires

"De zomer is de perfecte tijd voor ontspanning in de buitenlucht. Onze categorie met zwembaden en accessoires biedt een breed scala aan producten om het mooie weer nog aangenamer te maken voor jou en je familie. Aarzel niet, verken ons uitgebreide assortiment en verras je familie met een uitstekend cadeau!

Een zwembad in je eigen tuin brengt niet alleen vreugde bij kinderen, maar bij iedereen. Weet je hoe je het moet onderhouden zodat het altijd schoon en goed onderhouden blijft? In onze zwembaden- en accessoiressectie vind je alle benodigde items tegen zeer concurrerende prijzen. Of je nu kiest voor een kleine, opblaasbare zwembad of een grote die in de grond moet worden geïnstalleerd, je zult profiteren van accessoires zoals de 25 cm rechte zwembadborstel en een 1,3 m bladreknet met een uitschuifbare handgreep. Hoogwaardige accessoires helpen bij het reinigen van moeilijk bereikbare plekken en het verwijderen van bladeren, insecten en ander vuil uit het zwembad. Vergeet niet om onze gemakkelijk te gebruiken desinfectiemiddelcontainer te bestellen om de waterkwaliteit te waarborgen. Bovendien kan het installeren van een thermometer je helpen bepalen of het water de optimale badtemperatuur heeft. Voor degenen met opblaasbare zwembaden is het overwegen waard om een zwembadreparatieset aan te schaffen - inclusief lijm en patches - om snel eventuele problemen aan te pakken. Bescherm bovendien je zwembad met een ronde zwembadvloer van 309 x 309 cm om mechanische schade te voorkomen.

We zijn toegewijd om ons aanbod voortdurend uit te breiden. We zijn enthousiast om deze moderne, betrouwbare zwembadaccessoires tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Profiteer van onze praktische oplossingen en geniet van je tuinzwembad.

4.99
10.21
14.58
14.58
16.33
18.66
21.09
21.09