• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Medencék és kiegészítők

A nyár tökéletes időszak a szabadtéri pihenéshez. Uszodánk és kiegészítőink kategóriája széles választékot kínál olyan termékekből, amelyek még kellemesebbé teszik a jó időt önnek és családjának. Ne habozzon, böngéssze átfogó kínálatunkat, és lepje meg családját kiváló ajándékkal!

Egy medence a ház kertjében örömet okoz nem csak a gyerekeknek, hanem mindenkinek. Tisztában van azzal, hogyan kell karbantartani, hogy mindig tiszta és jól karbantartható legyen? Uszodánk és kiegészítőink szekciójában megtalálja az összes szükséges eszközt nagyon versenyképes áron. Legyen szó kis felfújható medencéről vagy nagy medencéről, amelyet a földbe kell telepíteni, olyan kiegészítőkkel rendelkezik, mint a 25 cm hosszú egyenes medencekefe és egy 1,3 m hosszú leveles háló teleszkópos fogantyúval. A magas minőségű kiegészítők segítenek a nehezen hozzáférhető helyek tisztításában és a levelek, rovarok és egyéb szennyeződések eltávolításában a medencéből. Ne felejtse el megrendelni könnyen használható fertőtlenítő tartályunkat a víz minőségének biztosításához. Emellett egy hőmérő telepítése segíthet meghatározni, hogy a víz optimális fürdőhőmérsékletű-e. Azoknak, akik felfújható medencével rendelkeznek, érdemes fontolóra venni egy medencejavító készlet vásárlását - ragasztóval és tapaszokkal -, hogy gyorsan kezelhessék az esetleges problémákat. Ezenkívül védeni is kell medencéjét egy kerek 309 x 309 cm medencetartó ponállal a mechanikai sérülések ellen.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy folyamatosan bővítsük kínálatunkat. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezeket a modern, megbízható medencekiegészítőket megfizethető áron bemutathatjuk. Használja ki praktikus megoldásainkat, és élvezze kertmedencéjét.

9,482 Ft