Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ракес

Желите ли купити грабље без трошења богатства? Можете их наручити у нашој продавници уз приступачну кућну доставу. Нудимо широк избор различитих типова грабље: широких за веће површине, као и малих ручних алата за прецизан рад на границама. Сви наши производи ове врсте су наведени доле!

Ако тражите грабље које ће га уградити у земљу и очистити га од камења, гранчица и другог легла, уложите у 18-зубну челичну грабље са каучем и дрвеном осовином дужине 130 цм (доступан је и модел од 16 зуба) . Његова широка глава осигурава брзо деловање, а дуга осовина - дуг радни опсег. Чврста граната од 10 зуба са дрвеном осовином дужине 120 цм наш је предлог за мање границе, кревете и стазе. Овде ћете такође наћи висококвалитетне лисне грабље. Не тражите даље малу ЕРГО главицу од 43 цм од листова твртке ЦЕЛЛФАСТ, већ је једноставно наручите овдје у нашој трговини. Ако више волите алате за општу намену, купите универзалну 37-цм цм ЕРГО металну грабље од ЦЕЛЛФАСТ-а, погодну и за сређивање травњака и заглађивање тла на границама. Не заборавите на мање ручне алате који ће вам омогућити одржавање реда на цветним креветима и у балконским кутијама. Малена грабље од 8 центиметара на ручици од 60 цм је лаган алат који је идеалан за рад на границама густо засађених вишегодишњим биљкама, док се мотика / глетар 2-ин1 показао апсолутно потребним за садњу нових биљака и дубоко уклањање корова. достизање корења. На располагању имамо много више одличних и функционалних алата за баштарење - само погледајте слике!

Нудимо грабље у различитим димензијама, са или без ручица - по конкурентним ценама и по повољној цени достава до ваших врата. Не устручавајте се, искористите наш свеобухватни пакет и уживајте у повољној куповини путем интернета без чекања у редовима чекања, превожења тешких терета и преплаћивања. Имамо све што ваш врт треба. Погледајте нас!

1,186.67 din
1,233.33 din
1,248.00 din
1,280.00 din
1,288.67 din