Rakes

Adakah anda ingin membeli garpu tanpa mengeluarkan banyak wang? Anda boleh memesan beberapa di kedai kami dengan penghantaran rumah yang berpatutan. Kami menawarkan banyak pilihan dari pelbagai jenis garisan: yang luas untuk kawasan yang lebih luas, dan juga alat tangan kecil untuk kerja ketepatan di sempadan. Semua jenis produk kami disenaraikan di bawah!

Sekiranya anda mencari penyapu untuk meratakan tanah dan membersihkannya dari batu, ranting dan sampah lain, laburkan pada garisan keluli 18-tine dengan jaminan dan batang kayu sepanjang 130 cm (model 16-tine juga tersedia) . Kepala yang lebar memastikan tindakan pantas dan poros panjang - jarak operasi yang panjang. Rake 10-tine tugas berat dengan batang kayu sepanjang 120 cm adalah cadangan kami untuk sempadan, tempat tidur dan jalan yang lebih kecil. Anda juga akan mendapat sapu daun berkualiti tinggi di sini. Jangan cari kepala penyapu daun ERGO 43-cm Kecil dari CELLFAST, tetapi pesanlah di sini di kedai kami. Sekiranya anda lebih suka alat tujuan umum, beli logam ERGO 37-cm universal dari CELLFAST, sesuai untuk merapikan rumput dan melicinkan tanah di sempadan. Jangan lupa tentang alat tangan yang lebih kecil yang akan membolehkan anda menjaga ketertiban di katil bunga dan di kotak balkoni. Rake 8-tine kecil pada pegangan 60-cm adalah alat ringan yang sangat sesuai untuk mengerjakan perbatasan yang ditanam dengan padat dengan tanaman abadi, sementara cangkul / kulir 2-in1 terbukti sangat diperlukan untuk menanam tanaman baru dan menghilangkan rumput liar dengan mendalam mencapai akar. Kami mempunyai banyak alat berkebun yang lebih baik dan berfungsi - lihat gambarnya!

Kami menawarkan rake dalam pelbagai saiz, dengan atau tanpa pemegang - dengan harga yang kompetitif dan dengan penghantaran yang berpatutan ke pintu anda. Jangan teragak-agak, manfaatkan pakej komprehensif kami dan nikmati membeli-belah dalam talian yang mudah tanpa menunggu dalam barisan, membawa banyak beban dan membayar lebih. Kami mempunyai semua keperluan taman anda. Lihat kami!