• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Harken

Hark kopen zonder een fortuin uit te geven? U kunt sommige in onze winkel bestellen met betaalbare levering aan huis. We bieden een brede selectie van verschillende harktypes: de brede voor grotere oppervlakken en de kleine handgereedschappen voor precisiewerk aan randen. Al onze producten van dat soort staan hieronder vermeld!

Als u op zoek bent naar een hark om de grond te egaliseren en deze van stenen, twijgen en ander strooisel te verwijderen, investeer dan in de stalen hark met 18 tanden met een beugel en een 130 cm lange houten schacht (een model met 16 tanden is ook beschikbaar) . De brede kop zorgt voor snelle actie en de lange as - groot werkbereik. De heavy-duty 10-tands hark met een 120 cm lange houten steel is ons voorstel voor kleinere borders, bedden en paden. Hier vindt u ook bladharken van hoge kwaliteit. Zoek niet verder voor de Small 43 cm ERGO bladharkkop van CELLFAST, maar bestel hem gewoon hier in onze winkel. Als u de voorkeur geeft aan gereedschap voor algemeen gebruik, koop dan de universele 37 cm ERGO metalen hark van CELLFAST, die zowel geschikt is voor het opruimen van gazons als voor het gladstrijken van gronden. Vergeet kleinere handgereedschappen niet, waarmee u de orde op bloembedden en in balkonbakken kunt handhaven. Een kleine hark met 8 tanden op een handvat van 60 cm is een lichtgewicht gereedschap dat ideaal is voor het werken aan randen die dicht beplant zijn met vaste planten, terwijl de schoffel / troffel 2-in1 absoluut noodzakelijk blijkt te zijn voor het planten van nieuwe planten en het verwijderen van onkruid met diep wortels bereiken. We hebben nog veel meer uitstekende en functionele tuingereedschappen beschikbaar - kijk maar naar de afbeeldingen!

We bieden harken in verschillende maten, met of zonder handgreep - tegen concurrerende prijzen en met betaalbare levering aan uw deur. Aarzel niet, profiteer van ons uitgebreide pakket en geniet van gemakkelijk online winkelen zonder in de rij te hoeven wachten, zware lasten te dragen en te veel te betalen. We hebben alles wat uw tuin nodig heeft. Bekijk ons!