• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Harken

Bent u op zoek naar harken zonder een fortuin uit te geven? U kunt ze gemakkelijk bestellen in onze online winkel, die betaalbare thuisbezorging biedt. We hebben een breed scala aan harktypes: van grote, ideaal voor grote gebieden, tot kleinere handgereedschappen die perfect zijn voor precies werk langs randen. Ontdek al onze harkopties hieronder!

Als uw doel is om de grond te egaliseren en te reinigen van stenen, takjes en ander afval, overweeg dan onze 18-tandige stalen hark met een duurzame beugel en een 130 cm lange houten steel (een 16-tandig model is ook beschikbaar). De brede kop maakt efficiënt werk mogelijk, en de lange steel biedt een uitgebreid bereik. Voor kleinere gebieden zoals randen, bloembedden en paden is onze zware 10-tandige hark met een 120 cm lange houten steel een uitstekende keuze. Ontdek ook eersteklas bladharken in ons assortiment. Bijvoorbeeld, de compacte 43 cm ERGO bladharkkop van CELLFAST is hier beschikbaar voor uw gemak. Als u een veelzijdig gereedschap nodig heeft, kies dan voor de universele 37 cm ERGO metalen hark van CELLFAST, ideaal voor zowel gazononderhoud als het gladstrijken van grond langs randen. Over het hoofd zien onze kleinere handgereedschappen niet, essentieel voor het onderhouden van bloembedden en balkonbakken. De lichte 8-tandige hark met een 60 cm lange steel is perfect voor werk in dicht beplante randen, terwijl de schoffel/schop 2-in-1 onmisbaar is voor het planten van nieuwe flora en het verwijderen van diepgeworteld onkruid. Onze collectie bevat nog veel meer uitstekende en functionele tuingereedschappen - blader gewoon door de afbeeldingen!

Wij bieden harken in verschillende maten, met of zonder handvatten, allemaal tegen concurrerende prijzen en met kosteneffectieve levering direct aan uw deur. Wacht niet langer - profiteer van ons uitgebreide aanbod en geniet van het gemak van online winkelen zonder de last van wachtrijen, zwaar tillen of te veel betalen. Uw tuin verdient het beste, en wij hebben alles wat u nodig heeft. Bezoek ons nu!