• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Gereblyék

Szeretne gereblyét vásárolni anélkül, hogy egy vagyont költene? Egyszerűen megrendelheti őket online áruházunkból, amely megfizethető házhoz szállítást kínál. Széles választékunk van gereblyetípusokból: a nagyoktól, amelyek ideálisak nagy területekre, a kisebb kézi szerszámokig, amelyek tökéletesek a pontos munkavégzésre a szegélyek mentén. Fedezze fel az összes gereblye opciót, amelyeket alább felsoroltunk!

Ha célja a talaj egyenletessé tétele és megtisztítása a kövektől, gallyaktól és egyéb törmelékektől, fontolja meg 18 fogú acél gereblyénket, amely tartós kapcsolóval és 130 cm hosszú fa nyéllel rendelkezik (16 fogú modell is kapható). Széles feje hatékony munkavégzést tesz lehetővé, és a hosszú nyél széles hatótávolságot biztosít. Kis területekhez, mint szegélyek, ágyások és ösvények, a 10 fogú, strapabíró gereblyénk 120 cm hosszú fa nyéllel kiváló választás. Fedezze fel prémium minőségű lombgereblyéinket is kínálatunkban. Például a kompakt 43 cm-es ERGO lombgereblye fej a CELLFAST-tól itt van a kényelme érdekében. Ha sokoldalú szerszámra van szüksége, válassza a CELLFAST 37 cm-es ERGO univerzális fém gereblyéjét, amely ideális a gyepápoláshoz és a talaj simításához a szegélyek mentén. Ne hagyja figyelmen kívül kisebb kézi szerszámainkat, amelyek elengedhetetlenek a virágágyak és erkélyládák rendben tartásához. A könnyű, 8 fogú gereblye 60 cm-es nyéllel tökéletes a sűrűn beültetett szegélyek munkálásához, míg a kapa/ásó 2 az 1-ben nélkülözhetetlen új növények ültetéséhez és a mélyen gyökeredző gyomok eltávolításához. Gyűjteményünkben számos más kiváló és funkcionális kerti szerszám található - csak böngéssze át a képeket!

Különböző méretű gereblyéket kínálunk, nyéllel vagy anélkül, mind versenyképes áron és költséghatékony házhoz szállítással. Ne várjon tovább – használja ki átfogó ajánlatunkat, és élvezze az online vásárlás könnyedségét anélkül, hogy sorban állna, nehéz terheket cipelne vagy túlköltekezne. Kertje a legjobbat érdemli, és mi mindenre készen állunk. Látogasson el hozzánk most!