• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Gereblyék

Szeretne vásárolni gereblyeket vagyonköltségek nélkül? Megrendelhet áruházunkban megfizethető házhozszállítást. Különféle gereblyéktípusok széles választékát kínáljuk: a szélesek nagyobb területeken, valamint a kisebb kézi szerszámok a határokon történő precíziós munkához. Az összes ilyen termékünket az alábbiakban felsoroljuk!

Ha gereblyéket keres, hogy megtisztítsa a talajt, és tisztítsa meg a kövekből, gallyakból és más szemétből, akkor fektessen be 18 órás acél gereblyébe óvadékkal és 130 cm hosszú fatengelygel (16 darab modell is kapható) . Széles fej biztosítja a gyors működést és a hosszú tengely - hosszú működési tartomány. A nagy teherbírású, 10 cm-es gereblye 120 cm hosszú fatengelygel javasoljuk a kisebb határokat, ágyakat és ösvényeket. Itt is jó minőségű leveles gereblyéket talál. Ne keresse tovább a CELLFAST kis, 43 cm-es ERGO szárnyas fejét, hanem egyszerűen itt rendelje meg üzletünkben. Ha inkább az általános rendeltetésű szerszámokat részesíti előnyben, akkor vásárolja meg a CELLFAST univerzális 37 cm-es ERGO fémtárcsáját, amely egyaránt alkalmas pázsit takarítására és a talaj simítására a határokon. Ne felejtsük el a kisebb kéziszerszámokat is, amelyek lehetővé teszik a rend fenntartását a virágágyásokon és az erkélydobozokban. A 60 cm-es fogantyún lévő kicsi nyolcfogó könnyű szerszám, amely ideális az évelő növényekkel sűrűen ültetett határokon történő munkavégzéshez, míg a 2-in1 kapa / simítógép feltétlenül szükséges új növények ültetéséhez és a gyomnövények mélységes eltávolításához. gyökerek elérése. Sokkal több kiváló és funkcionális kertészeti eszköz áll rendelkezésre - csak nézd meg a képeket!

Különböző méretű gereblyéket kínálunk, fogantyúval vagy anélkül - versenyképes áron és megfizethető szállítással az ajtó felé. Ne habozzon, élvezze átfogó csomagunk előnyeit, és élvezze a kényelmes online vásárlást anélkül, hogy sorban kellene várnia, nehéz rakományt szállítania és túlfizetnie kellene. Mindent megtalálunk az Ön kertjéhez. Nézze meg minket!