• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Гребла

Искате ли да купите гребла без да похарчите цяло състояние? Можете лесно да ги поръчате от нашия онлайн магазин, който предлага достъпна доставка до дома. Разполагаме с широк избор от типове гребла: от големи, идеални за обширни площи, до по-малки ръчни инструменти, перфектни за прецизна работа по ръбовете. Разгледайте всички наши варианти на гребла, изброени по-долу!

Ако вашата цел е да изравните земята и да я почистите от камъни, клонки и други отпадъци, помислете за нашите 18-зъбни стоманени гребла с устойчива дръжка и 130 см дълга дървена дръжка (наличен е и модел с 16 зъба). Широката му глава осигурява ефективна работа, а дългата дръжка предлага голям обхват. За по-малки площи като ръбове, цветни лехи и пътеки, нашите тежки 10-зъбни гребла с 120 см дълга дървена дръжка са отличен избор. Открийте също висококачествени листни гребла в нашата селекция. Например, компактната 43 см глава на листно гребло ERGO от CELLFAST е на разположение тук за ваше удобство. Ако имате нужда от универсален инструмент, изберете универсалното 37 см метално гребло ERGO от CELLFAST, подходящо както за поддръжка на тревни площи, така и за изглаждане на почвата по ръбовете. Не пренебрегвайте нашите по-малки ръчни инструменти, необходими за поддръжка на цветни лехи и балконски кутии. Лекото 8-зъбно гребло с 60 см дръжка е идеално за работа в плътно засадени райони, докато мотиката/лопатата 2 в 1 е незаменима за засаждане на нови растения и отстраняване на дълбоко вкоренени плевели. Нашата колекция включва много други отлични и функционални градински инструменти - просто разгледайте снимките!

Предлагаме гребла с различни размери, с или без дръжки, всички на конкурентни цени и с достъпна доставка директно до вашия дом. Не чакайте повече - възползвайте се от нашето обширно предложение и се насладете на удобството на онлайн пазаруването без да чакате на опашки, да носите тежки товари или да преплащате. Вашата градина заслужава най-доброто, и ние имаме всичко. Посетете ни сега!

17.80 лв
18.36 лв
18.50 лв
19.33 лв
29.16 лв