• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Гребла

Бихте ли искали да купите рейкове, без да харчите цяло състояние? Можете да поръчате някои от нашия магазин с достъпна доставка до дома. Ние предлагаме богат избор от различни видове гребла: широките за по-големи площи, както и малките ръчни инструменти за прецизна работа по границите. Всички наши продукти от този вид са изброени по-долу!

Ако търсите рейка, която да изравнява земята и да я изчистите от камъни, клонки и други отпадъци, инвестирайте в 18-зъбна стоманена рейка със стягащ и 130-сантиметров дървен вал (предлага се и модел с 16 зъби) , Широката му глава гарантира бързо действие, а дългият вал - дълъг работен обхват. Тежкото 10-зъбно гребло с дървена шахта с дължина 120 см е нашето предложение за по-малки граници, легла и пътеки. Тук ще намерите и висококачествени листни гребла. Не търсете повече малката 43-сантиметрова ERGO листова гребла от CELLFAST, а просто я поръчайте тук в нашия магазин. Ако предпочитате инструменти с общо предназначение, закупете универсалната 37-сантиметрова метална гребло от CELLFAST, подходяща както за подреждане на тревни площи, така и за изглаждане на почвата на границите. Не забравяйте за по-малките ръчни инструменти, които ще ви позволят да поддържате ред на цветни лехи и в балконни кутии. Малка гребена с 8 зъби на 60-сантиметрова дръжка е лек инструмент, който е идеален за работа на граници, гъсто засадени с многогодишни растения, докато мотиката / мистрия 2-в1 се оказва абсолютно необходима за засаждане на нови растения и премахване на плевелите дълбоко достигане до корени. Имаме още много отлични и функционални инструменти за градинарство - просто погледнете изображенията!

Ние предлагаме гребла в различни размери, с или без дръжки - на конкурентни цени и с достъпна доставка до вашата врата. Не се колебайте, възползвайте се от нашия изчерпателен пакет и се насладете на удобно онлайн пазаруване, без да чакате на опашки, пренасяне на големи товари и преплащане. Имаме всичко, от което се нуждае вашата градина. Вижте ни!