• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Haravat

Etsitkö haravia ilman omaisuuden kuluttamista? Voit helposti tilata niitä verkkokaupastamme, joka tarjoaa edullisen kotiinkuljetuksen. Meillä on laaja valikoima haravatyyppejä: suuria, ihanteellisia suurille alueille, pienempiä käsityökaluja, jotka ovat täydellisiä tarkkaan työhön reunojen pituudella. Tutustu kaikkiin harava vaihtoehtoihimme alla!

Jos tavoitteenasi on tasoittaa maata ja puhdistaa se kivistä, oksista ja muista roskista, harkitse 18-hampaisen teräsharavamme käyttöä, jossa on kestävä aisakiinnike ja 130 cm pitkä puuvarsi (saatavilla on myös 16-hampainen malli). Sen leveä pää mahdollistaa tehokkaan työskentelyn, ja pitkä varsi tarjoaa laajan ulottuvuuden. Pienemmille alueille, kuten reunoille, kukkapenkkeille ja poluille, 10-hampainen raskas haravamme 120 cm pitkällä puuvarrella on erinomainen valinta. Löydät myös huippuluokan lehtiharavat valikoimastamme. Esimerkiksi kompakti 43 cm:n ERGO lehtiharavan pää CELLFASTilta on saatavilla täältä mukavuutesi vuoksi. Jos tarvitset monipuolista työkalua, valitse CELLFASTin 37 cm:n ERGO metalliharava, joka sopii sekä nurmikon hoitoon että maan tasoittamiseen reunojen pituudella. Älä unohda pienempiä käsityökaluja, jotka ovat välttämättömiä kukkapenkkien ja parvekelaatikoiden ylläpidossa. Kevyt 8-hampainen harava 60 cm:n varrella on täydellinen työskentelyyn tiheästi istutetuilla reunoilla, kun taas kuokka/lapio 2-yhdessä on välttämätön uuden kasviston istuttamiseen ja syvälle juurtuneiden rikkakasvien poistamiseen. Kokoelmassamme on paljon muita erinomaisia ja toimivia puutarhatyökaluja – selaa vain kuvia!

Tarjoamme haravia eri kokoisina, varren kanssa tai ilman, kaikki kilpailukykyiseen hintaan ja edullisella toimituksella suoraan ovellesi. Älä odota enää – hyödynnä kattava tarjontamme ja nauti online-ostosten helppoudesta ilman jonottamisen, raskaiden nostojen tai ylihintaisuuden vaivaa. Puutarhasi ansaitsee parasta, ja meillä on kaikki tarvittava. Vieraile meillä nyt!