• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Haravat

Haluatko ostaa haravat kuluttamatta omaisuuksia? Voit tilata joitain myymälästämme edulliseen kotiinkuljetukseen. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia haravatyyppejä: laajoja suuremmille alueille sekä pieniä käsityökaluja rajatarkkuuden parantamiseen. Kaikki tämän tyyppiset tuotteemme on lueteltu alla!

Jos etsit haravaa maahan tasoittamiseksi ja puhdista se kivistä, oksista ja muista roskista, sijoita 18-piikkiseen teräsharavaan kaapilla ja 130 cm pitkällä puisella akselilla (16-piikkinen malli on myös saatavana) . Laaja pää varmistaa nopean toiminnan ja pitkä akseli - pitkä toiminta-alue. Raskas 10-piikkiharava 120 cm pitkä puuakseli on ehdotus pienemmille reunuksille, sängyille ja poluille. Täältä löydät myös korkealaatuisia lehtiharavia. Älä etsi enää CELLFASTin pientä, 43 cm: n ERGO -leikkuripäätä, vaan tilaa vain täältä myymälästämme. Jos haluat mieluummin yleiskäyttöisiä työkaluja, osta CELLFASTista universaali 37 cm: n ERGO-metallihara, joka soveltuu sekä nurmikon puhdistamiseen että ratojen maaperän tasoittamiseen. Älä unohda pienempiä käsityökaluja, joiden avulla voit ylläpitää järjestystä kukkapenkeissä ja parvekkeissa. Pieni 8-piikkinen harava 60 cm: n kahvassa on kevyt työkalu, joka on ihanteellinen työskentelemään rajoilla, joille on tiheästi istutettu monivuotiset kasvit, kun taas kuokka / laasti 2-in1 osoittautuu ehdottoman välttämättömäksi uusien kasvien istuttamisessa ja rikkakasvien poistamisessa syvälle päästä juuriin. Meillä on saatavana paljon muita erinomaisia ja toimivia puutarhatyökaluja - katso vain kuvia!

Tarjoamme erikokoisia haravapuikkoja, kahvoilla tai ilman - kilpailukykyiseen hintaan ja kohtuuhintaan toimittamalla ovellesi. Älä epäröi, hyödynnä kattava paketti ja nauti kätevästä verkkokaupasta odottamatta jonossa, kuljettamalla raskaita tavaroita ja maksamatta yli. Meillä on kaikki puutarhasi tarvitsemat. Katso meidät!