• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Krattor

Letar du efter att köpa krattor utan att spendera en förmögenhet? Du kan enkelt beställa dem från vår onlinebutik, som erbjuder överkomlig hemleverans. Vi har ett brett utbud av krattor: från stora som är idealiska för stora ytor till mindre handverktyg perfekta för precisionsarbete längs kanterna. Utforska alla våra krattalternativ som listas nedan!

Om ditt mål är att jämna ut marken och rensa den från stenar, kvistar och annat skräp, överväg vår 18-tandade stålräfsa med en hållbar bygel och ett 130 cm långt trähandtag (en modell med 16 tänder finns också tillgänglig). Dess breda huvud möjliggör effektivt arbete, och det långa handtaget ger en omfattande räckvidd. För mindre områden som kanter, rabatter och stigar är vår tunga 10-tandade kratta med ett 120 cm långt trähandtag ett utmärkt val. Upptäck också förstklassiga lövräfsor i vårt sortiment. Till exempel finns den kompakta 43 cm ERGO lövräfsans huvud från CELLFAST här för din bekvämlighet. Om du behöver ett mångsidigt verktyg, välj den universella 37 cm ERGO metallkrattan från CELLFAST, idealisk för både gräsmatteskötsel och markutjämning längs kanter. Förbise inte våra mindre handverktyg, som är väsentliga för att underhålla blomsterrabatter och balkonglådor. Den lätta 8-tandade krattan med ett 60 cm handtag är perfekt för arbete i tätt planterade kanter, medan hacka/spade 2-i-1 är oumbärlig för att plantera ny flora och rycka upp djupt rotade ogräs. Vår samling inkluderar många fler enastående och funktionella trädgårdsverktyg - bara bläddra igenom bilderna!

Vi erbjuder krattor i olika storlekar, med eller utan handtag, alla till konkurrenskraftiga priser och med kostnadseffektiv leverans direkt till din dörr. Vänta inte längre - ta del av vårt omfattande utbud och njut av enkelheten med online shopping utan besväret av köer, tunga lyft eller onödiga utgifter. Din trädgård förtjänar det bästa, och vi har allt. Besök oss nu!