• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Okretači

Želite li kupiti grablje bez trošenja bogatstva? Možete ih naručiti u našoj trgovini uz pristupačnu kućnu dostavu. Nudimo širok izbor različitih tipova grablje: široke za veće površine, kao i male ručne alate za precizni rad na granicama. Svi naši proizvodi ove vrste su navedeni dolje!

Ako tražite grablje koje će ga ugraditi u zemlju i očistiti ga od kamenja, grančica i drugog legla, uložite u 18-zubnu čeličnu grablje s kaučem i drvenim osovinama dužine 130 cm (dostupan je i model od 16 zuba) , Njegova široka glava osigurava brzo djelovanje, a dugo osovina - dug radni domet. Čvrsta granata od deset zubaca s drvenim osovinama dužine 120 cm naš je prijedlog za manje granice, krevete i staze. Ovdje ćete naći i visokokvalitetne lisne grablje. Ne tražite dalje malu ERGO glavicu od 43 cm od listova tvrtke CELLFAST, već je jednostavno naručite ovdje u našoj trgovini. Ako preferirate alate opće namjene, kupite univerzalnu 37-cm cm ERGO metalnu grablje od tvrtke CELLFAST, pogodnu kako za pospremanje travnjaka, tako i za zaglađivanje tla na granicama. Ne zaboravite na manje ručne alate koji će vam omogućiti održavanje reda na cvjetnim krevetima i u balkonskim kutijama. Mala grablje od 8 centimetara na ručici od 60 cm lagan je alat koji je idealan za rad na granicama gusto zasađenih višegodišnjim biljkama, dok se motika / lopata 2-in1 pokazala apsolutno potrebnom za sadnju novih biljaka i duboko uklanjanje korova. dopire do korijena. Na raspolaganju imamo mnogo više izvrsnih i funkcionalnih alata za vrtlarstvo - samo pogledajte slike!

Nudimo grablje u raznim veličinama, sa ili bez ručica - po konkurentnim cijenama i uz pristupačnu dostavu na vaša vrata. Ne ustručavajte se, iskoristite naš sveobuhvatni paket i uživajte u povoljnoj internetskoj kupovini bez čekanja u redovima čekanja, prevoženja teških tereta i preplaćivanja. Imamo sve što vaš vrt treba. Pogledajte nas!