• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Okretači

Želite li kupiti grablje bez trošenja bogatstva? Lako ih možete naručiti iz naše internetske trgovine, koja nudi povoljnu dostavu na kućnu adresu. Imamo širok izbor vrsta grablji: od velikih, idealnih za velike površine, do manjih ručnih alata savršenih za precizan rad uz rubove. Istražite sve naše opcije grablji navedene u nastavku!

Ako je vaš cilj poravnati tlo i očistiti ga od kamenja, grančica i drugog otpada, razmislite o našim 18-zubnim čeličnim grabljama s izdržljivim drškom i 130 cm dugim drvenim drškom (dostupan je i model s 16 zubima). Široka glava omogućava učinkovit rad, a dugi drška pruža široki doseg. Za manja područja poput rubova, gredica i staza, naše robustne 10-zubne grablje s 120 cm dugim drvenim drškom su odličan izbor. Otkrijte također vrhunske grablje za lišće u našoj ponudi. Na primjer, kompaktna 43 cm glava grablje za lišće ERGO od CELLFAST-a dostupna je ovdje za vašu udobnost. Ako vam je potreban svestran alat, odaberite univerzalne 37 cm metalne grablje ERGO od CELLFAST-a, idealne i za održavanje travnjaka i za izravnavanje tla uz rubove. Ne zaboravite naše manje ručne alate, neophodne za održavanje cvjetnih gredica i balkonskih kutija. Lagane 8-zubne grablje s 60 cm drškom idealne su za rad na gusto posađenim rubovima, dok je lopata/motika 2-u-1 neophodna za sadnju novih biljaka i uklanjanje korova s dubokim korijenima. Naša kolekcija uključuje mnogo više izvrsnih i funkcionalnih vrtnih alata - samo pregledajte slike!

Nudimo grablje različitih veličina, s drškama ili bez njih, sve po konkurentnim cijenama i s povoljnom dostavom izravno na vaša vrata. Ne čekajte više - iskoristite našu opsežnu ponudu i uživajte u jednostavnosti internetske kupnje bez čekanja u redovima, nošenja teških tereta ili preplaćivanja. Vaš vrt zaslužuje najbolje, a mi imamo sve. Posjetite nas sada!