• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Greble

Căutați să cumpărați greble fără a cheltui o avere? Le puteți comanda cu ușurință de la magazinul nostru online, care oferă livrare acasă la prețuri accesibile. Avem o gamă largă de tipuri de greble: de la cele mari ideale pentru suprafețe mari la unelte de mână mai mici perfecte pentru lucrări de precizie de-a lungul marginilor. Explorați toate opțiunile noastre de greble listate mai jos!

Dacă scopul dumneavoastră este să nivelati solul și să-l curățați de pietre, crengi și alte resturi, luați în considerare grebla noastră de oțel cu 18 dinți, cu un balamale durabil și un mâner de lemn de 130 cm lungime (este disponibil și un model cu 16 dinți). Capul său lat permite un lucru eficient, iar mânerul lung oferă o rază de acțiune extinsă. Pentru zone mai mici, cum ar fi marginile, straturile de flori și cărările, grebla noastră robustă cu 10 dinți și un mâner de lemn de 120 cm lungime este o alegere excelentă. Descoperiți de asemenea greble de frunze de primă clasă în selecția noastră. De exemplu, capul compact de 43 cm al greblei ERGO pentru frunze de la CELLFAST este disponibil chiar aici pentru confortul dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de un instrument versatil, alegeți grebla universală de metal ERGO de 37 cm de la CELLFAST, ideală atât pentru îngrijirea gazonului cât și pentru netezirea solului de-a lungul marginilor. Nu neglijați uneltele noastre de mână mai mici, esențiale pentru menținerea straturilor de flori și cutiilor de balcon. Grebla ușoară cu 8 dinți și un mâner de 60 cm este perfectă pentru lucrul în margini dens plantate, în timp ce sapa/lăptuca 2-în-1 este indispensabilă pentru plantarea de flori noi și îndepărtarea buruienilor cu rădăcini adânci. Colecția noastră include multe alte unelte de grădinărit excelente și funcționale - răsfoiți doar imaginile!

Oferim greble de diferite dimensiuni, cu sau fără mânere, toate la prețuri competitive și cu livrare rentabilă direct la ușa dumneavoastră. Nu mai așteptați - profitați de oferta noastră cuprinzătoare și bucurați-vă de ușurința cumpărăturilor online fără neplăcerile cozilor, ridicării de sarcini grele sau a supraevaluării. Grădina dumneavoastră merită ce este mai bun, și noi avem totul. Vizitați-ne acum!