• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Greble

Ați dori să cumpărați greble fără să cheltuiți o avere? Puteți comanda unele din magazinul nostru cu livrare la domiciliu la prețuri accesibile. Oferim o selecție largă de diferite tipuri de greble: cele largi pentru zone mai mari, precum și instrumentele de mână mici pentru lucrul cu precizie la granițe. Toate produsele noastre de acest fel sunt enumerate mai jos!

Dacă sunteți în căutarea unui greble care să fie chiar solul și să-l șterge de pietre, crenguțe și alte gunoaie, investiți în greblă din oțel de 18 dinți, cu cai și arbore din lemn de 130 cm lungime (este disponibil și un model cu 16 dinti) . Capul său larg asigură acțiune rapidă și arborele lung - raza de operare lungă. Propunerea noastră pentru borduri, paturi și căi mai mici este o greblă de 10 dentiți cu un arbore de lemn lung de 120 cm. De asemenea, veți găsi aici greble de frunze de înaltă calitate. Nu căutați mai departe capul de raclă mic ERGO de 43 cm de la CELLFAST, ci pur și simplu comandați-l aici la magazinul nostru. În cazul în care preferați instrumentele de uz general, achiziționați grebla universală de metal ERGO de 37 cm de la CELLFAST, potrivită atât pentru curățarea peluzelor, cât și pentru netezirea solului pe margini. Nu uitați de unelte de mână mai mici care vă vor permite să mențineți ordinea pe paturile de flori și în cutii de balcon. O raclă mică de 8 dinți pe un mâner de 60 cm este o unealtă ușoară care este ideală pentru a lucra la marginile plantate dens cu plante perene, în timp ce sapa / mistria 2-in1 se dovedește a fi absolut necesară pentru plantarea de noi plante și îndepărtarea buruienilor cu adâncime ajungând la rădăcini. Avem la dispoziție multe alte instrumente de grădinărit excelente și funcționale - uitați-vă doar la imagini!

Oferim greble în diverse dimensiuni, cu sau fără mânere - la prețuri competitive și cu livrare la prețuri accesibile la ușă. Nu ezitați, profitați de pachetul nostru complet și bucurați-vă de cumpărături online convenabile, fără a aștepta la cozi, transportând sarcini grele și plătind excesiv. Avem tot ce are nevoie de grădina ta. Verificați-ne!