Hageslanger

Hageslanger er essensielle for enhver hage. Lurer du på hvor du kan finne en høykvalitets hageslange til en rimelig pris? Ikke se lenger enn vår nettbutikk!

Det første trinnet i å velge en hageslange er å bestemme riktig diameter og lengde. Vi tilbyr slanger med 1/2'', 3/4'' og 5/8'' i diameter. Generelt sett, jo større diameter, jo sterkere vanntrykk. For store områder og hager anbefaler vi 3/4'' og 5/8'' slanger. For mindre hager vil en 15-meters eller 20-meters slange med en diameter på 1/2'' være tilstrekkelig. Og for de som trenger enda mer lengde, har vi også 30-meters og 50-meters hageslanger. Målet vårt er å gjøre hagearbeidet ditt så enkelt som mulig ved å tilby et variert utvalg av modeller og størrelser. Rimelighet betyr ikke å gå på kompromiss med kvaliteten. Velg den allsidige ECONOMIC CELLFAST hageslangen eller den lette ECOLIGHT CELLFAST hageslangen. Deres trelags struktur og motstand mot varierende temperaturer sikrer holdbarheten i årevis. Vi har også den imponerende PLUS CELLFAST hageslangen, som er UV-bestandig og hemmer algevekst. Ikke gå glipp av spesialtilbudene våre, som hageslange-settet ECONOMIC med koblinger til en overraskende konkurransedyktig pris. Vurderer du en dryppvanningslinje? DRIP drypphageslangen er både effektiv og økonomisk. Og hvis du leter etter et pålitelig plen-sprinklersystem, er SPRING drypphageslangen ideell. Butikken vår har også essensielt tilbehør, som hageslangeveiledning for å beskytte plantene dine og den praktiske hageslangen for å spare plass i lagringsområdet. Trenger du tilbehør til de lengre slangene? Den bærbare ALUPLUS CELLFAST hageslangen kan enkelt rulles opp, selv for de lengste slangene, og den er både rimelig og holdbar. Alle hageslangene i samlingen vår kommer fra pålitelige produsenter og er kjent for sin motstandskraft og langvarige ytelse. Utforsk utvalget vårt i dag!

Gjør hagevanningen din effektiv og rimelig. Bestill høykvalitets hageslanger og dra nytte av rask hjemlevering. Utvalget vårt er uten sidestykke andre steder - se selv!

79.60 kr
433.26 kr
495.71 kr