• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kerti locsolócsövek

Kerti slagok elengedhetetlenek minden kert számára. Azon gondolkodik, hol találhat magas minőségű kerti slagot megfizethető áron? Ne keressen tovább, mint online áruházunk!

Az első lépés a megfelelő kerti slag kiválasztásában a megfelelő átmérő és hossz meghatározása. 1/2 '', 3/4 '' és 5/8 '' átmérőjű slagokat kínálunk. Általában minél nagyobb az átmérő, annál erősebb a víznyomás. Kiterjedt területek és kertek esetén javasoljuk a 3/4 '' és 5/8 '' slagokat. Kis kertekhez egy 15 méteres vagy 20 méteres, 1/2 '' átmérőjű slag is elegendő. És azok számára, akik még hosszabb slagokat is igényelnek, rendelkezünk 30 méteres és 50 méteres kerti slagokkal is. Célunk, hogy a kertészeti feladatokat a lehető legegyszerűbben végezze el, változatos modellek és méretek kínálatával. Az elérhetőség nem jelenti a minőség kompromisszumot. Válassza a sokoldalú ECONOMIC CELLFAST kerti slagot vagy a könnyű ECOLIGHT CELLFAST kerti slagot. Háromrétegű szerkezetük és ellenállásuk a változó hőmérsékleteknek biztosítja évekig tartó tartósságukat. Emellett bemutatjuk a kivételes PLUS CELLFAST kerti slagot, amely UV-álló és gátolja az alganövekedést. Ne hagyja ki különleges csomagajánlatainkat, például az ECONOMIC kerti slag készletet csatlakozókkal meglepően versenyképes áron. Fontolja meg a csepegtető öntözőrendszer használatát? A DRIP csepegtető slag hatékony és gazdaságos is egyben. És ha megbízható fűspriccelő rendszert keres, az SPRING csepegtető slag ideális választás. Áruházunkban találhatók lényeges kiegészítők is, például a Kerti slagvezetőt a növények védelméhez és a Kerti slag tartót, amellyel helyet takaríthat meg a tárolásban. Szüksége van kiegészítőkre a hosszabb slagokhoz? Az ALUPLUS CELLFAST kerti slag hordozható tekercs mind gazdaságos, mind tartós, tökéletes még a leghosszabb slagok összegördítéséhez is. Az összes kerti slag a gyártók megbízható forrásából származik, és ismertek tartósságukról és hosszú élettartamukról. Fedezze fel kínálatunkat még ma!

Tegye hatékonyá és gazdaságossá kertöntözését. Rendeljen magas minőségű kerti slagokat és vegye igénybe a gyors házhoz szállítást. Kínálatunk sehol sem található meg - nézze meg maga!