sprinkleranlegg

Sprinklere er essensielle for vanning av plener, store blomsterbed, bærbusker og grønnsaksbed. I vår butikk kan du finne solide og effektive sprinklere til konkurransedyktige priser. Sjekk den komplette listen over produkter i denne kategorien nedenfor, og bla gjennom i ditt eget tempo!

Et populært og rimelig valg for eiere av mindre hager er sprinklere som festes til enden av slangen. Bestill den enkle CELLFAST-dysen til en uslåelig pris eller den allsidige SHOWER CELLFAST-sprøytepistolen. Modellene vi tilbyr, lar deg justere vannstrømmen - fra en forsiktig tåke for delikate planter som blomster, til en kraftig stråle for rask vanning av store busker. Hvis du foretrekker stasjonære sprinklere, har vi et bredt utvalg å velge mellom: fra den kostnadseffektive, men holdbare KLIF roterende sprinkleren med spyd, til den større TWISTER roterende impuls-sprinkleren med stativ, og MULTICLICK statisk sprinkler med et bredt driftsområde og fem moduser. For eiere av større grønnsaksbed og plener, anbefaler vi 7,5-15 meter SPRING snip-n-drip slangetuppen. Den har jevnt fordelt hull langs lengden, som sikrer jevn og grundig vanning. En annen toppvalg fra denne kategorien er EXPERT-området impulssprinkleren. Dette moderne apparatet lar deg dekke et stort område på kort tid og reduserer behovet for å flytte sprinkleren ofte.

Ikke vent! Bla gjennom, klikk og bestill det perfekte vanningsystemet for hagen din. Vi tilbyr kvalitetssprinklere fra CELLFAST via postordre, til konkurransedyktige priser og rask levering rett til døren din. Benytt deg av vårt tilbud - det er virkelig verdt det!

36.29 kr
50.91 kr
78.40 kr
102.86 kr
108.00 kr
109.14 kr
115.40 kr
116.63 kr