• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Tuinslangen

Tuinslangen zijn essentieel voor elke tuin. Vraagt u zich af waar u een hoogwaardige tuinslang tegen een betaalbare prijs kunt vinden? Zoek niet verder dan onze online winkel!

De eerste stap bij het kiezen van een tuinslang is het bepalen van de juiste diameter en lengte. Wij bieden slangen van 1/2'', 3/4'' en 5/8'' in diameter aan. Over het algemeen geldt: hoe groter de diameter, hoe sterker de waterdruk. Voor uitgestrekte gebieden en tuinen raden we de slangen van 3/4'' en 5/8'' aan. Voor kleinere tuinen volstaat een slang van 15 meter of 20 meter met een diameter van 1/2''. En voor degenen die nog meer lengte nodig hebben, hebben we ook slangen van 30 meter en 50 meter. Ons doel is om uw tuinklussen zo eenvoudig mogelijk te maken door een gevarieerd assortiment van modellen en maten aan te bieden. Betaalbaarheid betekent niet dat u moet inleveren op kwaliteit. Kies voor de veelzijdige ECONOMIC CELLFAST tuinslang of de lichte ECOLIGHT CELLFAST tuinslang. Hun driedubbele structuur en weerstand tegen wisselende temperaturen zorgen ervoor dat ze jarenlang meegaan. We hebben ook de opmerkelijke PLUS CELLFAST tuinslang, die UV-bestendig is en de groei van algen remt. Mis onze speciale bundels niet, zoals het ECONOMIC tuinslangset met connectoren voor een opvallend scherpe prijs. Overweegt u een druppelslang? De DRIP druppelslang is zowel efficiënt als economisch. En als u op zoek bent naar een betrouwbaar sproeisysteem voor het gazon, is de SPRING druppelslang ideaal. Onze winkel heeft ook essentiële accessoires, zoals de Tuinslanggids om uw planten te beschermen en de handige Tuinslanghouder om ruimte te besparen in uw opslag. Heeft u accessoires nodig voor de langere slangen? De draagbare ALUPLUS CELLFAST tuinslanghaspel is zowel betaalbaar als duurzaam, perfect om zelfs de langste slangen op te rollen. Alle tuinslangen in onze collectie zijn afkomstig van vertrouwde fabrikanten en staan bekend om hun veerkracht en langdurige prestaties. Ontdek ons assortiment vandaag nog!

Maak uw tuinbewatering efficiënt en betaalbaar. Bestel hoogwaardige tuinslangen en profiteer van snelle thuisbezorging. Ons assortiment is ongeëvenaard elders - zie het zelf!

6.97
9.45
16.25
17.51
21.06
22.16
24.33
25.93
26.14
31.88
34.84
35.87
36.42
37.91