• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

Градински маркучи

Градинските маркучи са от съществено значение за всеки градинар. Чудите се къде да намерите висококачествен градински маркуч на достъпна цена? Не търсете повече от онлайн магазина ни!

Първата стъпка при избора на градински маркуч е да определите подходящия диаметър и дължина. Предлагаме маркучи с диаметри 1/2'', 3/4'' и 5/8''. Обикновено, по-големият диаметър означава по-силен воден напор. За разширени райони и градини препоръчваме маркучи с диаметри 3/4'' и 5/8''. За по-малки градини ще стигне маркуч с дължина 15 метра или 20 метра с диаметър 1/2''. А за тези, които имат нужда от още по-голяма дължина, разполагаме и с маркучи с дължина 30 метра и 50 метра. Нашата цел е да направим вашите градинарски задачи възможно най-лесни, като предлагаме разнообразие от модели и размери. Достъпността не означава компромис с качеството. Изберете универсалния градински маркуч ECONOMIC CELLFAST или лекия градински маркуч ECOLIGHT CELLFAST. Техните трислойна структура и устойчивост на променящите се температури гарантират тяхната издръжливост през годините. Предлагаме също и изключителния градински маркуч PLUS CELLFAST, който е устойчив на UV-лъчи и предотвратява растежа на водорасли. Не пропускайте нашите специални пакети, като например комплекта с градински маркуч ECONOMIC със свързващи елементи на изключително конкурентна цена. Разглеждате ли система за капково напояване? Маркучът за капково напояване DRIP е ефективен и икономичен. И ако търсите надеждна система за поливане на тревни площи, то маркучът за капково напояване SPRING е идеален. Нашият магазин предлага също и основни аксесоари, като водач за градински маркуч за защита на растенията ви и удобно окачване за градинския маркуч, за да спестите място при съхранение. Нуждаете се от аксесоари за по-дълги маркучи? Портативният барабан за градински маркуч ALUPLUS CELLFAST е както икономичен, така и издръжлив, идеален за навиване на дори най-дългите маркучи. Всички градински маркучи в нашата колекция са от надеждни производители и са известни със своята устойчивост и дълготрайност. Изследвайте нашата селекция днес!

Направете поливането на градината си ефективно и достъпно. Поръчайте висококачествени градински маркучи и се възползвайте от бързата доставка до вашия дом. Нашата гама е безконкурентна навсякъде другаде - вижте сами!

13.93 лв
18.90 лв
32.51 лв
52.96 лв
63.75 лв
64.26 лв
69.68 лв
82.56 лв