• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puutarhaletkut

Puutarhaletkut ovat välttämättömiä jokaiselle puutarhalle. Mietitkö, mistä löytää laadukas puutarhaletku edulliseen hintaan? Älä etsi pidemmältä kuin verkkokauppamme!

Ensimmäinen askel puutarhaletkun valinnassa on oikean halkaisijan ja pituuden määrittäminen. Tarjoamme letkuja, joiden halkaisija on 1/2'', 3/4'' ja 5/8''. Yleisesti ottaen mitä suurempi halkaisija, sitä voimakkaampi vesipaine. Laajoille alueille ja puutarhoille suosittelemme 3/4'' ja 5/8'' halkaisijan letkuja. Pienemmille puutarhoille riittää 15 metrin tai 20 metrin letku, jonka halkaisija on 1/2''. Ja niille, jotka tarvitsevat vielä enemmän pituutta, meillä on myös 30 metrin ja 50 metrin puutarhaletkuja. Tavoitteemme on tehdä puutarhatyösi mahdollisimman helpoiksi tarjoamalla monenlaisia malleja ja kokoja. Edullisuus ei tarkoita kompromisseja laadussa. Valitse monipuolinen ECONOMIC CELLFAST puutarhaletku tai kevyt ECOLIGHT CELLFAST puutarhaletku. Niiden kolmikerroksinen rakenne ja kestävyys vaihteleville lämpötiloille takaavat niiden kestävyyden vuosiksi. Tarjoamme myös huomionarvoisen PLUS CELLFAST puutarhaletkun, joka on UV-säteilyä kestävä ja estää levien kasvua. Älä unohda erikoistarjouksiamme, kuten ECONOMIC puutarhaletkusettiä liittimillä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Harkitsetko tippukastelujärjestelmää? DRIP tippukasteluletku on sekä tehokas että taloudellinen. Ja jos etsit luotettavaa nurmikon kastelujärjestelmää, SPRING tippukasteluletku on ihanteellinen. Verkkokaupastamme löydät myös välttämättömiä tarvikkeita, kuten puutarhaletkun opasta suojellaksesi kasvejasi ja kätevää puutarhaletkutelinettä tilan säästämiseksi säilytyksessäsi. Tarvitsetko tarvikkeita pidemmille letkuille? ALUPLUS CELLFAST puutarhaletkun siirrettävä kela on sekä edullinen että kestävä, täydellinen jopa pisimmille letkuille. Kaikki puutarhaletkumme ovat luotettavien valmistajien tuotteita ja tunnetaan kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään. Tutustu valikoimaamme jo tänään!

Tee puutarhasi kastelu tehokkaaksi ja edulliseksi. Tilaa laadukkaat puutarhaletkut ja hyödynnä nopea kotiinkuljetus. Valikoimamme on vertaansa vailla - katso itse!