• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Furtun de grădină

Furtunurile de grădină sunt esențiale pentru orice grădină. Vă întrebați unde puteți găsi un furtun de grădină de înaltă calitate la un preț accesibil? Nu căutați mai departe decât magazinul nostru online!

Primul pas în alegerea unui furtun de grădină este determinarea diametrului și lungimii potrivite. Oferim furtunuri cu diametre de 1/2'', 3/4'' și 5/8''. În general, cu cât diametrul este mai mare, cu atât este mai puternică presiunea apei. Pentru zone extinse și grădini, vă recomandăm furtunurile cu diametrele de 3/4'' și 5/8''. Pentru grădini mai mici, un furtun de 15 metri sau 20 de metri cu un diametru de 1/2'' este suficient. Și pentru cei care au nevoie de mai multă lungime, avem și furtunuri de 30 de metri și 50 de metri. Scopul nostru este să facem sarcinile de grădinărit cât mai simple posibil, oferind o gamă variată de modele și dimensiuni. Accesibilitatea nu înseamnă compromiterea calității. Optați pentru furtunul de grădină versatil ECONOMIC CELLFAST sau pentru furtunul ușor ECOLIGHT CELLFAST. Structura lor cu trei straturi și rezistența la temperaturi variabile asigură durabilitatea lor de-a lungul anilor. Avem și furtunul de grădină PLUS CELLFAST, care este rezistent la UV și inhibă creșterea algelor. Nu ratați ofertele noastre speciale, cum ar fi setul de furtun de grădină ECONOMIC cu conectori la un preț surprinzător de competitiv. Luați în considerare o linie de picurare pentru irigare? Furtunul de picurare DRIP este eficient și economic. Și dacă căutați un sistem de udare pentru gazon de încredere, furtunul de picurare SPRING este ideal. Magazinul nostru oferă și accesorii esențiale, cum ar fi ghidul pentru furtunul de grădină pentru a proteja plantele și suportul pentru furtunul de grădină pentru a economisi spațiu în depozitare. Aveți nevoie de accesorii pentru furtunurile mai lungi? Bobina portabilă pentru furtunul de grădină ALUPLUS CELLFAST este atât accesibilă, cât și durabilă, perfectă pentru înfășurarea chiar și a celor mai lungi furtunuri. Toate furtunurile de grădină din colecția noastră provin de la producători de încredere și sunt cunoscute pentru rezistența și performanța lor de lungă durată. Explorați selecția noastră astăzi!

Faceți udarea grădinii dvs. eficientă și accesibilă. Comandați furtunuri de grădină de înaltă calitate și beneficiați de livrare rapidă la domiciliu. Gama noastră este de neegalat în altă parte - vedeți singuri!