• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Trädgårdsslangar

Trädgårdsslangar är nödvändiga för varje trädgård. Undrar du var du kan hitta en trädgårdsslang av hög kvalitet till ett överkomligt pris? Sök inte längre än vår onlinebutik!

Det första steget när du väljer en trädgårdsslang är att bestämma rätt diameter och längd. Vi erbjuder slangar med diametrarna 1/2'', 3/4'' och 5/8''. Generellt sett, desto större diameter, desto starkare vattentryck. För stora områden och trädgårdar föreslår vi slangar med diametrarna 3/4'' och 5/8''. För mindre trädgårdar räcker en slang på 15 meter eller 20 meter med en diameter på 1/2''. Och för de som behöver ännu längre slangar har vi också slangar på 30 meter och 50 meter. Vårt mål är att göra dina trädgårdsuppgifter så enkla som möjligt genom att erbjuda ett varierat utbud av modeller och storlekar. Prisvärdhet innebär inte att kompromissa med kvaliteten. Välj den mångsidiga trädgårdsslangen ECONOMIC CELLFAST eller den lätta trädgårdsslangen ECOLIGHT CELLFAST. Deras tripla skiktstruktur och motståndskraft mot skiftande temperaturer säkerställer deras hållbarhet i flera år. Vi har också den imponerande trädgårdsslangen PLUS CELLFAST, som är UV-beständig och hämmar algtillväxt. Missa inte våra specialerbjudanden, som trädgårdsslangsetet ECONOMIC med kopplingar till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Funderar du på en droppslang för bevattning? DRIP droppslang är både effektiv och ekonomisk. Och om du letar efter ett pålitligt sprinklersystem för gräsmattan är SPRING droppslangen idealisk. Vår butik har också nödvändiga tillbehör, som trädgårdsslangsguide för att skydda dina växter och praktisk trädgårdsslangshållare för att spara plats i ditt förvaringsutrymme. Behöver du tillbehör till de längre slangarna? Den bärbara rullen för trädgårdsslangen ALUPLUS CELLFAST är både prisvärd och hållbar, perfekt för att rulla upp även de längsta slangarna. Alla trädgårdsslangar i vår kollektion kommer från pålitliga tillverkare och är kända för sin tålighet och långvariga prestanda. Utforska vårt urval idag!

Gör din trädgårdsbevattning effektiv och prisvärd. Beställ högkvalitativa trädgårdsslangar och dra nytta av snabb hemleverans. Vårt sortiment är oöverträffat någon annanstans - se själv!

75.30 kr
387.78 kr
409.84 kr
468.92 kr