• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte solubile

Îngrășămintele solubile sunt extrem de populare în rândul grădinarilor și cultivatorilor de plante din ghivece datorită acțiunii lor rapide și a aplicării ușoare și eficiente. Se vând sub formă de concentrate lichide și pulberi și sunt destinate aplicării în timpul udării. Astfel, nutrienții ajung direct la rădăcini, unde sunt absorbiți imediat, fără pierderi. Această categorie conține o selecție largă de îngrășăminte minerale și organice solubile care găsesc o varietate de utilizări în cultivarea plantelor ornamentale și utilizabile în grădini și containere. Mergeți pentru rezultate imediate și eficiență ridicată!

Vă recomandăm prin aceasta bestseller-urile Substral: îngrășământul pentru plante acasă și cu balcon, îngrășământul verde pentru plante care împiedică îngălbenirea frunzelor și îngrășământul organic pentru roșii și ierburi - concentrat pentru 140 de litri de soluție gata de aplicare. Cu siguranță ar trebui să aruncați o privire la îngrășămintele speciale solubile în apă din seria „Magiczna Siła” (Puterea Magică), destinate îngrijirii peluzelor, hortensiilor, clematitelor, mușcatelor, roșiilor, castraveților și strugurilor.

Produsele țintă se bucură, de asemenea, de o popularitate ridicată în rândul clienților noștri. Îngrășământul pentru plante cu balcon „Eksplozja Kolorów”, „Moc Pąków” (Marea de muguri) Îngrășământul cu trandafiri, Îngrășământul de conifere „Moc Zieleni” (Marea Verde) și multe altele vă vor ajuta în eforturile dvs. de grădinărit. Dacă granițele dvs. au suferit de condiții meteorologice nefavorabile în ultima vreme, îmbunătățiți-le starea cu un îngrășământ vegetal regenerant de secetă și îngheț de la Sumin (nu ezitați și cumpărați și îngrășământul excelent „Dorodne Warzywa” (Legume magnifice) din aceeași linie de produse).

În cazul în care căutați îngrășăminte concentrate de încredere pentru plante în ghivece, am pregătit îngrășăminte pentru orhidee, citrice, cactus, ferigă și plante verzi la prețuri extrem de competitive. Comandați îngrășăminte solubile de primă clasă care vor îmbunătăți vigoarea plantelor, vor face frunzele verzi și le vor permite să producă înfloriri și fructe din abundență. Un produs care se potrivește în mod ideal nevoilor dvs. poate fi găsit cu ușurință la Garden Seeds Market. Tot ce trebuie să faceți este să verificați oferta noastră, să alegeți produsul potrivit și să îl adăugați în coș cu un singur clic sau atingeți. Cumpărăturile aici sunt distractive - trebuie să încerci acum!