• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Разтворими торове

Разтворимите торове са изключително популярни сред градинарите и ентусиастите на растения в саксии поради бързото им действие и ефективно, директно приложение. Тези торове се предлагат под формата на течни концентрати и прахове, предназначени за употреба по време на поливане. Този метод гарантира, че хранителните вещества се доставят директно до корените за незабавно абсорбиране, като по този начин се минимизират всякакви загуби. Нашата категория включва широк избор от разтворими минерални и органични торове, подходящи за различни декоративни и ядливи растения в градини и контейнери. Изживейте бързите резултати и високата ефективност на разтворимите торове!

Ние силно препоръчваме нашите най-продавани продукти на Substral: ултра-ефективният тор за домашни и балконски растения, зеленият тор за растения, който предотвратява пожълтяването на листата, и органичният тор за домати и билки - концентрат за приготвяне на 140 литра готов за употреба разтвор. Не пропускайте нашата специализирана, водоразтворима серия "Magiczna Siła" (Магическа Сила), перфектна за тревни площи, хортензии, клематиси, мушкато, домати, краставици и грозде.

Също така нашият асортимент от продукти Target е много търсен от клиентите. Балконският тор "Eksplozja Kolorów" (Цветна Експлозия), розовият тор "Moc Pąków" (Сила на Пъпките) и боровият тор "Moc Zieleni" (Зелена Сила), сред други, значително ще помогнат във вашите градинарски усилия. Ако вашата градина наскоро е била засегната от неблагоприятни метеорологични условия, помислете за използване на възстановителен тор за суша и студ от Sumin. Също така не пропускайте тора "Dorodne Warzywa" (Великолепни Зеленчуци) от същата линия.

За тези, които търсят висококачествени концентрирани торове за растения в саксии, предлагаме специализирани торове за орхидеи, цитрусови плодове, кактуси, папрати и зелени растения на непобедими цени. Поръчайте висококачествени разтворими във вода торове за подобряване на жизнеността на растенията, осветляване на листата и увеличаване на цъфтежа и производството на плодове. Със сигурност ще намерите перфектния продукт в Garden Seeds Market. Просто разгледайте нашата селекция, изберете правилния продукт и го добавете към вашата количка с едно кликване или докосване. Пазаруването при нас е приятно преживяване - опитайте го сега!

11.85 лв
18.40 лв
22.05 лв