• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Разтворими торове

Разтворимите торове са изключително популярни сред градинарите и производителите на саксийни растения поради тяхното бързо действие и лесно, ефективно приложение. Те се продават под формата на течни концентрати и прахове и са предназначени за приложение по време на поливане. По този начин хранителните вещества попадат директно в корените, където веднага се усвояват без загуби. Тази категория съдържа богат избор от разтворими минерални и органични торове, които намират разнообразни приложения при отглеждането на декоративни и използваеми растения в градини и контейнери. Вземете незабавни резултати и висока ефективност!

С настоящото препоръчваме бестселърите на Substral: екстра ефективният тор за домашни и балконни торове, зелен растителен тор, който предотвратява пожълтяването на листата и органичен тор за домати и билки - концентрат за 140 литра готов за нанасяне разтвор. Определено трябва да разгледате водоразтворимите торове за специални задачи от серията "Magiczna Siła" (Magical Power), предназначени за грижа за тревни площи, хортензии, клематиси, здравец, домати, краставици и грозде.

Целевите продукти също се радват на висока популярност сред нашите клиенти. "Eksplozja Kolorów" (Цветен експлозия) Балкон Растителна тор, "Moc Pąków" (Море от пъпки) Розов тор, "Moc Zieleni" (Море от зелено) Иглолистен тор и много други ще ви помогнат в градинарските ви усилия. Ако напоследък вашите граници страдат от неблагоприятни метеорологични условия, подобрете състоянието им с торове за регенериране на суша и замръзване от Сумин (не се колебайте и купете отличния тор "Dorodne Warzywa" (Великолепни зеленчуци) от същата продуктова линия също).

Ако търсите надеждни концентрирани торове за саксийни растения, ние сме ви подготвили торове за орхидеи, цитрусови плодове, кактуси, папрат и зелени растения за вас на изключително конкурентни цени. Поръчайте първокласни разтворими торове, които ще подобрят жизнеността на растенията, ще направят листата яркозелени и ще им позволят да произвеждат обилно цветове и плодове. Продукт, който идеално отговаря на вашите нужди, може лесно да бъде намерен на Market Seeds Market. Всичко, което трябва да направите, е да проверите нашата оферта, да изберете правилния продукт и да го добавите в количката с едно щракване или докосване. Пазаруването тук е забавно - трябва да опитате сега!

11.85 лв
18.40 лв
20.97 лв