• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Oldható műtrágyák

Az oldódó műtrágyák kivételesen népszerűek a kertészek és a cserepes növénytermesztők körében, gyors működésük és könnyű, hatékony kijuttatásuk miatt. Folyékony koncentrátumok és porok formájában kerülnek értékesítésre, és az öntözés során történő felhasználásra szánják őket. Így a tápanyagok közvetlenül a gyökerekhez jutnak, ahol veszteség nélkül azonnal felszívódnak. Ez a kategória az oldható ásványi és szerves trágyák széles választékát tartalmazza, amelyek különféle felhasználási módokat kínálnak a díszes és felhasználható növények kertekben és konténerekben történő termesztésére. Azonnali eredmények és magas hatékonyság elérése!

Ezúton ajánljuk a Substral bestsellereit: az extra hatékony otthoni és erkélyes növényi műtrágyát, a zöld növényi műtrágyát, amely megakadályozza a levelek sárgulását, valamint a szerves paradicsom- és gyógynövényes műtrágyát - koncentrátum 140 liter felhasználásra kész oldathoz. Feltétlenül meg kell néznie a "Magiczna Siła" (Varázserő) sorozat vízoldható speciális műtrágyáit, amelyek a gyepek, a hortenzia, a klematisz, a muskátli, a paradicsom, az uborka és a szőlő gondozására szolgálnak.

A céltermékek szintén nagy népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében. Az "Eksplozja Kolorów" (színes robbanás) erkélyes növényi műtrágya, a "Moc Pąków" (rügyek tengere) rózsás műtrágya, a "Moc Zieleni" (zöld tenger) tűlevelű műtrágya és még sokan mások segítséget nyújtanak kertészeti munkájában. Ha a határaitok az utóbbi időben kedvezőtlen időjárási viszonyoktól szenvedtek, javítsák állapotukat a Sumin szárazság- és fagyjavító növényi műtrágyájával (ne habozzon, és vásárolja meg ugyanabból a termékcsaládból a kiváló "Dorodne Warzywa" (Magnificent Vegetables) műtrágyát is).

Ha megbízható koncentrált műtrágyákat szeretne keresni cserepes növények számára, orchidea, citrus, kaktusz, páfrány és zöld növényi műtrágyákat készítettünk Önnek kivételesen versenyképes áron. Rendeljen első osztályú oldható műtrágyákat, amelyek javítják a növény erőnlétét, élénkzölddé teszik a lombot, és lehetővé teszik számukra, hogy bőségesen virágzást és gyümölcsöt teremtsenek. Az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék könnyen megtalálható a Kerti Vetőmag Piacon. Mindössze annyit kell tennie, hogy ellenőrizze ajánlatunkat, kiválasztja a megfelelő terméket és egy kattintással vagy csapolással felveszi a kosárba. Az itteni vásárlás szórakoztató - most ki kell próbálni!