• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Oldható Műtrágyák

Vízben oldódó műtrágyák rendkívül népszerűek a kertészek és a cserépben nevelt növények rajongói körében gyors hatásuk és hatékony, egyszerű alkalmazásuk miatt. Ezek a műtrágyák folyékony koncentrátumok és porok formájában kaphatók, öntözéskor történő használatra tervezve. Ez a módszer biztosítja, hogy a tápanyagok közvetlenül a gyökerekhez jussanak azonnali felszívódás érdekében, minimalizálva az esetleges veszteségeket. Kategóriánk széles választékot kínál vízben oldódó ásványi és szerves műtrágyákból, alkalmasak különböző dísz- és ehető növények számára kertekben és tartályokban. Élje át a vízben oldódó műtrágyák gyors eredményeit és magas hatékonyságát!

Nagyon ajánljuk a Substral legnépszerűbb termékeit: az ultra hatékony Otthoni és Balkonnövény Műtrágyát, a Zöld Növény Műtrágyát a levelek sárgulásának megakadályozására, és a Szerves Paradicsom- és Fűszernövény Műtrágyát - egy koncentrátumot 140 liter kész, felhasználásra kész oldat előállításához. Missa inte våra specialiserade, vattenlösliga "Magiczna Siła" (Varázserő) serie, tökéletes fűre, hortenziákra, klemátiszokra, muskátlikra, paradicsomra, uborkára és szőlőre.

Céltermékcsaládunkat szintén nagyon keresik az ügyfelek. A "Eksplozja Kolorów" (Színrobbanás) Balkonnövény Műtrágya, a "Moc Pąków" (Rügy Ereje) Rózsa Műtrágya, és a "Moc Zieleni" (Zöld Ereje) Tűlevelű Műtrágya, többek között, nagy segítséget nyújtanak kerti munkáihoz. Ha a kertjét mostanában kedvezőtlen időjárási körülmények érintették, fontolja meg a Sumin Aszály- és Fagyregeneráló Növényi Műtrágya használatát. Ne hagyja ki a "Dorodne Warzywa" (Pompás Zöldségek) Műtrágyát sem ugyanabból a sorozatból.

Amennyiben Ön is magas minőségű koncentrált műtrágyákat keres cserépben nevelt növényekhez, kínálatunkban megtalálja az orchideákhoz, citrusfélékhez, kaktuszokhoz, páfrányokhoz és zöld növényekhez való speciális műtrágyákat verhetetlen áron. Rendeljen prémium vízben oldódó műtrágyákat, hogy növelje a növények életerejét, felfrissítse a leveleik színét és serkentse a virágzást és a gyümölcstermést. Biztosan megtalálja a tökéletes terméket a Garden Seeds Market kínálatában. Egyszerűen böngésszen választékunkban, válassza ki a megfelelő terméket, és adja hozzá a kosarához egyetlen kattintással vagy érintéssel. Vásárlás nálunk kellemes élmény - próbálja ki most!