Baja larut

Baja larut sangat popular di kalangan pekebun dan penanam tanaman periuk kerana tindakannya yang cepat dan penggunaannya yang mudah dan cekap. Mereka dijual dalam bentuk pekat dan serbuk cair dan dimaksudkan untuk digunakan semasa penyiraman. Dengan cara itu nutrien sampai terus ke akar, di mana ia segera diserap tanpa kerugian. Kategori ini mengandungi pilihan baja mineral dan organik larut yang terdapat pelbagai kegunaan dalam penanaman tanaman hiasan dan tanaman yang boleh digunakan di kebun dan bekas. Dapatkan hasil segera dan kecekapan tinggi!

Kami dengan ini mengesyorkan produk terlaris Substral: Pupuk Tumbuhan Rumah dan Balkoni yang lebih cekap, Baja Tumbuhan Hijau yang menghalang daun menguning dan Baja Tomat dan Herba Organik - pekatkan untuk 140 liter larutan siap pakai. Anda mesti melihat baja tugas khas larut dalam air dari siri "Magiczna Siła" (Magical Power), yang bertujuan untuk menjaga rumput, hidrangeas, clematis, geranium, tomat, timun dan anggur.

Produk sasaran juga mendapat populariti tinggi di kalangan pelanggan kami. "Eksplozja Kolorów" (Letupan Warna) Baja Tumbuhan Balkoni, "Moc Pąków" (Laut tunas) Baja Mawar, "Moc Zieleni" (Laut Hijau) Baja Konifer dan banyak lagi yang akan membantu anda dalam usaha berkebun anda. Sekiranya akhir-akhir ini anda mengalami keadaan cuaca yang tidak baik, perbaiki keadaan mereka dengan Baja Tumbuhan Kekeringan dan Pembekuan Frost dari Sumin (jangan teragak-agak dan beli Baja "Dorodne Warzywa" (Sayuran Hebat) dari barisan produk yang sama juga).

Sekiranya anda mencari baja pekat yang boleh dipercayai untuk tanaman periuk, kami telah menyediakan baja anggrek, sitrus, kaktus, pakis dan tanaman hijau untuk anda dengan harga yang sangat kompetitif. Pesan baja larut kelas pertama yang akan meningkatkan semangat tanaman, menjadikan dedaunan hijau terang dan membolehkannya menghasilkan bunga dan buah dengan banyak. Produk yang sesuai dengan keperluan anda boleh didapati dengan mudah di Garden Seeds Market. Yang perlu anda buat hanyalah memeriksa tawaran kami, memilih produk yang tepat dan menambahkannya ke troli dengan satu klik atau ketuk. Berbelanja di sini memang menyeronokkan - anda mesti mencubanya sekarang!

There are no products in this section